Намічаються зміни в особистому житті: Гороскоп на 24 липня

24 липня утримайтеся від знайомства коханих з батьками. Родичі скористаються нагодою вас пересварити, розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вас дратуватиме непунктуальність нових знайомих, - говорить астрологиня. – Не варто розривати стосунки з ними. Просто спостерігайте і мотайте на вус. Поки не слід нічого руйнувати та змінювати. Більше втратите, ніж здобудете. Настає романтичний період в особистому житті. Кохані відповідатимуть вам взаємністю. Легко буде закохати у себе будь-кого. Життя Тельців і Терезів, Скорпіонів і Козерогів зміниться на краще тут і зараз".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не відкладайте оформлення документів та бесіду з начальством на кінець тижня. Зараз вам швидше вдасться домовитися і порозумітися.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Мріяти можна, діяти - рано. Не спішіть щось кардинально змінювати. Часто доведеться робити вибір, за яку справу взятися швидше. Бракуватиме стабільності. Подбайте про збереження власного майна. Не залишайте цінні речі у камері схову.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Бажання зекономити може обернутися проти вас. Не полюйте за найдешевшими продуктами. Вони можуть бути зіпсованими.

Рак (22 червня – 22 липня)

Добре спостерігайте за всім, що відбувається навколо. Не час для активних дій. Перечекайте і неодмінно виграєте від цього. Не пускайте у сімейні справи родичів та друзів. Їхні поради розсварять вас із партнером.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зміняться пріоритети. Якщо раніше ви понад усе дорожили роботою, то тепер більше зациклитеся на хобі. Пишіть вірші та пісні, дивуйте усіх кулінарними шедеврами. З'явиться думка, а чи не змінити докорінно вид діяльності.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Дратуватимуть метушня та одноманітна робота. Хотітиметься відпочинку. Втома бере гору над вами. Проведіть вечір за містом. Заробітки будуть скромними. Не варто розпочинати ремонт.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вас супроводжуватимуть у справах досвідчені колеги. Не втрачайте можливості повчитися. Користуйтеся підказками долі. Тоді наробите менше помилок. Не соромтеся перевірити інформацію і уточнити те, що не дає вам спокою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відмовтеся від справ, які можуть зачекати. Не обіцяйте того, що зробити зараз не в силі. Будьте чесними із собою. Більше часу приділіть улюбленій роботі. Можете пережити курортний роман. Не покладайте великих сподівань на ці стосунки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ефективність роботи залежатиме від людей, які вас оточуватимуть. Подбайте, аби у вашому оточенні були ті, на кого можна покластися. Надходження грошей гальмуватиметься. Партнери не дотримуватимуться домовленостей.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Обставини та оточення вимагатимуть від вас більше, ніж ви здатні виконати. Не ризикуйте, бо можете втратити власні заощадження. Краще піти у відпустку і присвятити час коханим та дітям.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Працюйте наполегливо, і результат вас потішить. Отримаєте більше, ніж сподівалися. Будьте відвертими із найріднішими. Не варто розповідати комусь свої таємниці.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зачекайте із освідченням. Не варто будь-що добиватися уваги від людей, які вам подобаються. Зачекайте. Незабаром вони самі забажають проводити більше часу у вашій компанії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 вересня для всіх знаків зодіаку

неділя, 29 вересень 2024, 5:20

Сьогодні Овнам рекомендується направити свою енергію на завершення старих проектів, які давно забирають сили. Не відволікайтеся на дрібні подразники, краще зосередьтеся на головних завданнях. Можливі приємні новини від друзів чи близьких, які піднімуть...

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...