Народні прикмети: Де 6 вересня блукає нечисть і чого забобонно не радять робити

Православні віряни 6 вересня шанують святого мученика Євтихія. Його іменували молодшим апостолом за формування християнської віри, передають Патріоти України.

У народі це свято прозвали Євтихій – тихі зорі. Починає світати пізніше, а дні стають коротшими. Предки вірували, що 6 вересня "зоря застерігає і гукає всякого, хто збирається в ліс на самоті". Тому сьогодні не ходили в ліс, адже боялися заблукати або зустрітися з лісовиком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Буде катастрофа: Переможниця "Битви екстрасенсів" передбачила "страшні події" у Росії

неділя, 5 травень 2024, 9:29

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила "страшні події" у Росії. Вона зазначила, що Кремль влаштує всередині РФ геноцид. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яну Пасинкову її читачі запи...

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...