"Нашу країну очікує світло і свобода": Ясновидець назвав чіткі терміни закінчення війни в Україні

В Україні з’явилося кілька нових пророцтв щодо термінів закінчення війни. Про них детальніше дивіться в ексклюзиві ТСН.ua, передають Патріоти України.

Ясновидець Андрій Дуйко заявляє, що знав про те, що Росія нападе на Україну ще у 2013 року, а тепер розповів, коли закінчиться війна в Україні.

"Я думаю, що скоро війна закінчиться. І я думаю, що це станеться наступного року – в січні - на початку лютого. Закінчення війни пов'язано з підписанням договорів", - сказав він. "Нашу країну очікує світло і свобода. Буде і економічне зростання, і покращення демографії", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...

Гороскоп на 28 вересня для всіх знаків зодіаку

субота, 28 вересень 2024, 5:20

Овен . Займіться справами, які приносять вам радість. Зустрічайтеся з друзями, сходіть на побачення, накресліть план ваших розваг і слідуйте йому. Це добрий день, щоб провести його з дітьми. У творчих людей може бути сплеск натхнення. Справи добре буд...