Настає ретроградний Сатурн: Астрологи розповіли, що суворо заборонено робити і кому сильно пощастить

Планета Сатурн почне ретроградний рух 19 травня і пробуде в такому положенні до 15 жовтня. Астролог радить в цей період озирнутися в минуле, провести аналіз і зробити правильні висновки, а ось від нових починань краще відмовитися - планувати їх можна, але не більше. У чому особливість ретроградності Сатурна, і що не можна робити в цей відрізок часу - читайте нижче в нашому матеріалі. Про це розповіла відомий астролог Аріна Артуровна, передають Патріоти України.

Які можливості дає ретроградність планети

Астролог рекомендує зайнятися виправленням старих помилок, а така можливість надатися. У цей період можна аналізувати довгострокові цілі, коригувати плани, професійні цілі, духовно вдосконалюватися.

Відмовтеся від легковажності в поведінці, вітряності, жадібності. Направте ваші найкращі риси і якості на благо свого ж просування вперед і вгору.

У цей період з'явиться можливість підвищення професійної кваліфікації. Приберіть все старе і віджиле (речі, відносини, роботу і т.д.), подбайте про старших, рідних і близьких. При цьому всі зусилля, як професійні, так і будь-які інші, слід базувати лише на досвіді минулого.

Що не можна робити в період ретроградності Сатурна

  • приступати до нових справ, коли виникають будь-які ідеї і можливості їх здійснення
  • не дотримуватися правил і законів
  • ігнорувати старий досвід і дисципліну
  • підписувати довгострокові контракти, реєструвати підприємства, купувати нерухомість, переїжджати, укладати шлюби
  • проявляти неповагу до старших і вищих з досвіду/звання і т. д.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....