"Настав час здійснити свої мрії": Таропрогноз на жовтень

Карти Таро — це одна з величезної кількості "драбин", яка веде в глибини душі. Також Таро пробуджує інтуїцію — це міст поміж холодною раціональністю інтелекту і світами містичних фантазій. Для того, щоб дізнатися більше про власне майбутнє, Патріоти України пропонують прочитати таропрогноз на жовтень 2021 від езотерикині Олени Кузьмич.

Таропрогноз кохання на жовтень-2021
Карта місяця "Королева кубків"

Ця карта свідчить про співчуття, м'якість, усвідомлення почуттів, образне мислення, безмежну любов, доброту і розуміння, гармонію почуттів, роботу з пригніченими емоціями, бажання допомогти тим, кому не щастить, погляд всередину себе, мудрість, цілительську силу.

Ця карта розповідає, що зараз або у найближчому майбутньому на перший план вийде потреба в емоційному розумінні. Але зараз у вас всередині є сили, які допоможуть зрозуміти чужі відчуття, проявити співчуття та безмежно когось полюбити.

До вас нині тягнуться люди, яким необхідна підтримка. Також варто замислитися над своїми почуттями до інших людей. Можливо, саме вони заважають побачити істину суть речей.

Ви скоро позбудетесь від всіх образ. Будьте терплячі до інших людей.

Таропрогноз на роботу та кар’єру на жовтень-2021
Карта місяця "Четвірка пентаклів"

Ця карта каже про послідовність, володіння, контроль, впертість та застій. Можливо, саме зараз ви не бажаєте зрушити з місця і це заважає вам рухатися далі. Тому потрібно твердо вірити в обраний шлях. Припиніть обмежувати свою свідомість та маніпулювати матеріальними благами. Не варто чинити опір змінам. Скупість та продажність теж будуть вам не на користь. Не будьте жадібними та дріб'язковими.

Ця карта говорить про найгірші якості матеріалізму, адже ми часто тримаємося за те, що у вас є. А також ми не можемо розлучитися зі старими речами, бо їх потребує наше его. Певне почуття безсилля провокує нас намагатися контролювати ситуацію. Проте зараз потрібно зібратися з силами і почати організовувати та планувати своє майбутнє.

Будьте обережними у питаннях маніпулювання, усвідомте, що ваші власницькі інстинкти виростають зі страху перед змінами та емоційної вразливості.

Таропрогноз на фінанси на жовтень-2021
Карта місяця "Сонце"

Ця карта говорить про комунікації, щедрість, щастя, гру, творчість, зростання, позбавлення від ілюзій, віру в себе, великі успіхи та досягнення, матеріальне щастя.

Настав час проявити себе та здійснити свої мрії. Це позитивна карта, яка символізує натхнення і показує напрямок руху. Архетипічно Сонце являє собою сміливість, енергійність, глибоке розуміння і проникнення в суть подій. "Сонце" надихає нас рухатися далі. Ви почуваєтеся життєрадісним, самовпевненим тощо.

Варто очікувати періоду радості та позбавлення від минулих страхів та сумнівів. Проте не перебільшуйте своє щастя, щоб не попектися. Можна бути занадто захопленими своєю славою, що не побачити проблем інших.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...