Настав час змін: Гороскоп на 22 березня

22 березня – день великих зрушень та нових можливостей, запевняє астрологиня Олена Максимова.

"Вечір виявиться цікавішим за ранок, - говорить астрологиня. – Ніщо не стоятиме на місці. Скористайтеся шансом змінити своє життя на краще. Вдалий час для планування й утілення запланованого в життя. Навіть сміливі проєкти можуть бути реалізованими, якщо продумати й почати їх просувати саме цього дня. Не опустіть свій шанс стати багатим та успішним. Вдалими будуть ділові зустрічі, відрядження й подорожі. Оформлюйте важливі документи, обговорюйте складні питання, консультуйтеся з фахівцями. Протягом цієї доби можна змінювати місце роботи, переїжджати в нове помешкання. Не варто тривалий час займатися копіткою роботою. Бракуватиме терпіння. Більше уваги приділіть своїй малечі".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вам не бракуватиме творчих здібностей та терпіння, аби досягнути своєї цілі. Наполеглива праця принесе високі заробітки. Не покидатиме тривога, що вам забракне на щось коштів. Перейдіть на більш економний режим життя.

Тілець (21 квітня – 20 травня)

Зачекайте з купівлею і продажем нерухомості. Доведеться підкоритися вимогам, які виставлятимуть посередники. Результат вас розчарує. Менше уваги приділяйте нічним жахіттям. Сни не будуть віщими. Ризикуєте перетворитися на параноїка.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Затримають заробітну плату. Не сумуйте з приводу втраченого. Не намагайтеся повернути того, з ким попрощалися. Усе відбувається на краще.

Рак (22 червня – 22 липня)

Будете активні, ініціативні, креативні. Будь-що досягатимете свого. Батьки ставитимуть вас у приклад молодшим братам і сестрам. Новини заставлять хвилюватися. Не беріть усе близько до серця. Багато інформації не заслуговує вашої уваги.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не дозволяйте партнерам сісти собі на голову. Ваша щедрість може вилізти боком. Весну доведеться пережити у режимі економії. Через нервове напруження виникатимуть мігрені.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будьте в курсі справ, аби вчасно відреагувати на все, що відбувається навколо. Заряджайте смартфони і майте під рукою павербанки. Багато цікавих повідомлень надійде цього дня. Не пропустіть найважливіших новин.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Будьте гостинними. У ваш дім завітають люди, які принесуть нові ідеї. Не дозволяйте оточуючим втручатися у ваше життя. Родичі та друзі намагатимуться знайти вам пару. Змарнуєте час на побачення, яке розчарує.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ви тривалий час жили в режимі економії. Тепер не втратьте можливості добре заробляти. Тим, хто бажає змінити місце роботи, треба з'ясувати усі умови оплати зарплати. Ризикуєте захопитися посадою і отримувати менше, ніж ваші підлеглі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Доведеться боротися за свої права і вступати у суперечку з людьми, які мають владу над вами. Намагайтеся не наговорити зайвого. Підкріплюйте свою розмову фактами. Не дайте емоціям взяти гору над розумом.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Доведеться прилаштовуватися до нових обставин вдома і на роботі. Слідкуйте за змінам, які готує життя. Будьте готові переписати свій графік, на щось зважитися, від чогось відмовитися. Придбані у середу речі служитимуть довго.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Будете знаходитися а власній хвилі. Вас мало цікавитиме те, що відбувається навколо. Друзі вимагатимуть від вас уваги, проситимуть про пораду, але ви уникатимете контактів і не втручатиметеся у чужі справи. Вдалий день, аби купити техніку та взуття.

Риби (21 лютого – 20 березня)

На роботі запропонують нову систему співпраці. Не поспішайте приймати рішення. Добре зважте усі "за" та "проти". Пильнуйте за побутовими приладами, аби їхня робота не принесла шкоду вашій оселі. Уникайте стресових ситуацій. Майте під рукою заспокійливе.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...