Настав особливий період - Венера в Тільці: Астролог розповіла, кому неймовірно пощастить

Астролог попередила про особливий час, який буде пов'язаний з переходом планети Венера в знак Зодіаку Телець. З 15 квітня зросте бажання бути ближче до коханих людей, при цьому активізуються ревнощі і відчуття власності, у сфері стосунків можна досягти успіхів, але є й нюанси, небезпеки. Кому пощастить в цей час, а кому - не дуже - розповіла відомий астролог Аріна Артуровна. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із її прогнозом.

Експерт каже, що цьому аспекту характерні почуття більш спокійні, реалізовані, некваплива наполеглива конкретна діяльність. Якщо на Венері в Овні стосунки зав'язувалися на сексуальний підтекст і були "швидкими", то на Венері в Тільці розпочаті взаємини будуть міцними, тривалими і стабільними, побудовані на красі і гармонії.

Але є й інша сторона медалі - власництво і ревнощі, коли впевненість у партнері під сумнівом. В цей період доведеться потрудитися і нічого не буде просто так, треба проявити свої найкращі якості і почати завойовувати маленькими кроками - красиві залицяння, дарувати подарунки, особливо прикраси, оскільки Телець відповідає за золото і коштовні камені, подорожі для романтичного відпочинку теж не завадять.

"У цей період особливе прагнення до розкоші і комфорту, притягує красивий антураж, красиві люди. Також важливий матеріальний достаток. Дуже сприятливий час для кохання, залицяння і щоб побалувати свою кохану людину - це буде оцінено по достоїнству, і ви зможете домогтися бажаного", - радить астролог.

Гарний час для покупок і продажу предметів мистецтва, розкоші, дорогих автомобілів, прикрас і т. ін.

Існуючі стосунки можуть зміцнитися, нові знайомства будуть заводитися дуже обачно та обережно, це важливо - в цей період не робити ніяких різких рухів, інакше ви можете втратити ваш шанс. Тут головні якості - це поступальність і планомірність.

Так як в ці дні зростає тактильна чутливість, хочеться безпосереднього фізичного контакту з коханою людиною. Тому побалуйте себе і свого партнера походами в SPA, купіть спільний тур на відпочинок або приготуйте романтичну вечерю при свічках.

Чудовий час, щоб зайнятися собою: зробити косметичні процедури, пройти курс масажу, відвідати басейн, зайнятися проблемами шкіри і горла. Будуть давати користь вашому тілу статичні навантаження і процедури, які доставляють задоволення. Апетит у цей час підсилюється, тому слід знати міру в їжі.

Також експерт перерахувала небезпечні дати другої половини квітня, коли зростає аварійність і погане самопочуття: 20, 23, 26-30.

Джерело: РБК-Україна
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...