Настав зоряний час для трьох знаків зодіаку: Гороскоп на 10 березня

10 березня дотримуйтеся помірності в усьому. Не переїдайте, не перепрацьовуйте, не зловживайте спиртним. Про церозповіла астрологиня Олена Максимова.

"Дуже складним цей день виявиться для жінок, - говорить астрологиня. – Життя випробовуватиме на стійкість. Загострюватимуться проблеми як в особистому житті, так і на роботі. Залишатися спокійними зможуть одиниці. Не слід планувати щільного графіку зайнятості. Частіше робіть перерви на відпочинок. Корисною буде фізична праця. Більше мовчіть. Зростають ризики наговорити зайвого. Не поспішайте довіряти розрахункам. Цієї доби помилятимуться навіть досвідчені фахівці. Будьте готові переглядати свої переконання. Настав зоряний час для Тельців, Козерогів і Риб. Залишайтеся цікавими до всього нового. Щаститиме у всьому, за що б не бралися. Але вирушати у тривалу подорож не час. Усе піде не за планом".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Розпочинати ремонт не слід. Через брак коштів він триватиме довго. Будьте м'якшими під час спілкування з близькими. Вам не подобаються їхні сентименти, їм – ваша категоричність. Проте вечір та ніч примирить ці протиріччя.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ви можете не помітити серйозних помилок у своїх розрахунках. Перевіряйте фінансовий баланс. Не допускайте переплати за товари й послуги. Ваша занепокоєність турбуватиме коханих. Діалог не складатиметься. Йога допоможе досягти внутрішньої рівноваги.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сваритимуться друзі, родичі, закохані пари. Ідіть на діалог першими. Навіть якщо здається, що домовитися на вдасться. Говоріть, але не кричіть. Стережіться темних і безлюдних вулиць. Вас можуть пограбувати. Не одягайте прикраси. Не носіть з собою велику суму грошей.

Рак (22 червня – 22 липня)

Задумаєтеся над пошуком нової роботи. Свою унікальність доведеться доводити. Стосунки, які розпочалися торік, пройдуть через кілька випробувань. Не сумуйте за втраченим. Дорожіть людьми, які поруч незважаючи ні на що.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Найкращі ідеї з'являться уночі. Не лінуйтеся записати свої думки у нотатник, а вранці почати втілювати їх у життя. Частіше вередуватиме малеча. Батькам бракуватиме мудрості і терпіння, аби дати раду їхнім капризам.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Хочете відкрити власну справу, аби втерти носа родичам і друзям, які не вірять у ваші сили. Досить гарячкувати. Витратите останні заощадження на вживане обладнання, та запустити робочий процес не зумієте. Зараз не вдалий час для пошуку співробітників і партнерів по бізнесу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Погано спатиметься. Від безсоння болітиме голова. Керівникам годі чекати ентузіазму від підлеглих. Краще збільшити тривалість обідніх перерв.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відносно вдалий день. Затримайтеся довше на роботі. Прибутки вас порадують. Забудете про клопоти вдома. Здійснювати купівлю-продаж майна краще за допомогою посередників.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ви залишатиметеся сам на сам із власними проблемами. Оточуючі не поспішатимуть на допомогу. Будьте готові обходитися без сторонньої підтримки. Пам'ятайте про свою емоційну вразливість. Не ображайтеся на різкі висловлювання з боку партнерів та батьків. Їм бракує хорошого настрою.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Додаткового прибутку не буде. Розраховуйте на існуючі в кишені гроші. Їх буде цілком достатньо для того, щоб не відмовляти собі ні в чому. Листування з цікавою людиною у соцмережах може стати початком нового роману. На побачення ідіть у вихідні.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Ніщо не заважатиме здійсненню ваших фінансових планів. Можна братися навіть за сміливі проєкти. Не намагайтеся пристосувати коханих до вашого ритму життя. Це буде неприродно для них. Шукайте компромісів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Якомога раніше беріться до справи. День обіцяє бути результативним. Намагайтеся бути більш вимогливими до себе. Не дозволяйте собі відкладати справи з дня на день.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...