Навіщо носити в кишені лавровий лист? Гроші попливуть просто в руки

Більшість людей звикли використовувати лавровий лист лише за його прямим призначенням – під час приготування їжі. Але здавна ця відома пряність наділялася й більш особливим значенням. Існує багато прикмет, які пов’язані з лавровим листом. Зокрема, вважається, що такі листочки здатні впливати на наш фінансовий стан, передають Патріоти України.

Багатьох дивує, навіщо носити лавровий лист у гаманці. Згідно з прикметами, кілька таких листочків, які постійно зберігатимуться поруч з грошима, здатні поліпшити матеріальний стан власника гаманця. Час від часу листочки потрібно буде змінювати, адже вони за певний період можуть пересохнути і потріскатися.

Лавровий лист радять класти у гаманець на зростаючу фазу Місяця. Цей талісман принесе користь своєму власнику, адже притягуватиме гроші й у той же час не дозволятиме коштам розходитися "направо і наліво".

Але гаманець – не єдине місце, куди можна покласти лавровий лист. Замість гаманця такі листочки можна покласти у кишеню сумочки або просто в кишеню вашого одягу – куртки, штанів, кофти тощо. Головне, щоб він був поруч з вами. Таким чином він утримуватиме позитивну грошову енергію.

Є також інші цікаві способи використання лаврового листа для притягнення позитивної енергії у дім. З цією метою можна покласти чотири листочки під килим біля вхідних дверей, розклавши їх у формі хреста. Такий оберіг захистить дім від негативної енергетики. Також для притягнення благополуччя у дім можна розкласти у різних місцях оселі 20 лаврових листочків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна

четвер, 16 травень 2024, 16:39

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий п...

Гороскоп на 16 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 16 травень 2024, 5:20

Це восьмий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 16 травня обіцяє бути активним та продуктивним днем, сповненим можливостей для розвитку і спілкування. Багато хто відчує приплив енергії та бажання діяти. Це вдалий ...