Навіть до салону не треба! Астролог назвала знаки Зодіаку, які мають найбільш красиве і доглянуте волосся

Як відомо, не буває негарних жінок - бувають невдалі зачіски, тому не варто ними нехтувати, передають Патріоти України.

Проте далеко не всі можуть похвалитися розкішними локонами. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які мають найкрасивіші і доглянуті локони.

Лев (23.07 – 21.08)

Леви, впевнені у своєму царському – не за народженням, а на переконання – походженні, вважають, що гідні всього найкращого, і волосся в цьому ряду займає не останнє місце. Треба визнати, що представники цього знака отримують прекрасну шевелюру від народження – саме волосся є його головною привабливою рисою, яку вони часто жартома називають "лев'ячою гривою". Але й віддати їм належне теж необхідно: вони доглядають за локонами, застосовуючи водночас найдорожчі косметичні засоби.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви взагалі люблять і вміють доглядати за своєю зовнішністю і витрачають на це заняття кожну вільну хвилину. Проте саме волосся для представників знака – візитівка, тому вони приділяють їм особливу увагу. Ви ніколи не побачите їх з немитим волоссям, вони вчасно зафарбовують відросле коріння і зістригають кінчики — помилок вони не припускаються, адже їхній зовнішній вигляд, незважаючи ні на що, повинен бути бездоганним, і цьому не завадить навіть каміння, що падає з неба.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії – знак, представники якого є, образно кажучи, творцями та "інженерами" власної зовнішності. До отриманих від народження розкішних зовнішніх даних вони ставляться як до подарунку долі, але, якщо ті будуть мізерними, представники знака теж засмучуватися не стануть, а вичавлять із них все, що можна — як сік з лимона. І навіть якщо у них на голові волосся, за словами Жванецького, "залишилося на одну заварку", вони придумають таку зачіску, що оточенню залишиться тільки захоплюватися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...