Навіть не мрійте про дорогі подарунки від них! Астрологи назвали найскупіші знаки Зодіаку

Багато жінок люблять знаки уваги, квіти і приємні подарунки. Однак серед представників зодіакального кола сховалися знаки у яких кожна копійка на рахунку. Вони не звикли дивувати даму серця широкими жестами, швидше практичністю у веденні домашнього побуту. Так що на Новий рік 2022 можна забути про милі серцю дрібниці, передають Патріоти України.

Про те, які знаки можуть похвалитися завидним інтелектом і ерудицією, читайте в нашому матеріалі: Топ-3 найрозумніших знаків Зодіаку. Серед найбільш ощадливих знаків, яким складно розщедритися на подарунок астрологи виділяють три.

Тілець

Представники знака стихії Землі не будуть робити несподівані сюрпризи, і обсипати улюблену пелюстками троянд. В їх розумінні справжні почуття не потребують такого матеріального "підживлення". Навіщо ж підкріплювати почуття презентами. Більш того, у відносинах з Тільцем не варто сподіватися на тривалий романтичний період. Практичні і серйозні вони швидко роблять пропозицію руки і серця своїй обраниці.

Реклама

Козоріг

Козероги не звикли розкидатися грошима направо і наліво. Всі фінансові ресурси вони накопичують і ведуть облік витрат, вважаючи за краще обходитися без надмірностей. Однак це зовсім не означає, що представники знака постійно на мілині, навпаки гроші у них водяться. Найчастіше саме їх скупість і стає причиною розриву відносин не тільки з жінками, але і з друзями.

Діва

До мозку кісток практичні чоловіки-Діви не витратять зайву копійку на щось марне. Якраз подарунки і приємні дрібниці, які можуть порадувати серце коханої, потрапляють під статтю непотрібних придбань. Відзначається також, що представники знака можуть порадувати свою другу половинку презентом, однак якщо буде твердо впевнений в серйозних намірах своєї дами серця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...