Навіть оком не кліпнуть: Астрологи розповіли, чоловіки яких знаків Зодіаку будуть зраджувати без докорів сумління

Астрологи назвали шість знаків Зодіаку серед чоловіків, які часто зраджують своїм дружинам, повідомляють Патріоти України.

Риби

Чоловіки-Риби зраджують на рівні фантазій. Вони люблять великий улов, флірт, романтику, але далі розмов у них зазвичай справа не заходить. Тому пониклі Риби таки повертаються до своїх дружин, але це зовсім не означає, що під час сексу вони представляють тільки їх.

Водолій

Водолії обожнюють відкритих і товариських дівчат. Тому у великій компанії вони звернуть увагу на ту, яка буде безпосередньою. Якщо ж ця дівчина відповість йому взаємністю, то зради не уникнути.

Козоріг

Козероги заводять відносини "на стороні" тільки якщо мають сильні почуття до коханки. Випадковий зв'язок - це не їхній стиль. При цьому найчастіше вони знаходяться в тривалих відносинах з двома жінками одразу, бо вміють співіснувати з ними. Жодна з дівчат не залишиться скривдженою.

Стрілець

Це одні з найбільш невірних чоловіків. Це мисливці, яким кожен день потрібна нова здобич. Заради своєї мети вони готові на все. Але ввечері вони таки повернуться до своєї дружини, тому що там зручно і комфортно.

Скорпіон

Скорпіони мають дуже високе лібідо, тому для них дуже важливо відчувати себе бажаними. Якщо ж дівчина погодиться на секс з ними, то одразу після цього процесу він зникне і забуде про неї. Ось такі от Скорпіони. Але якщо в їхніх стосунках з партнером все добре, то про зраду вони навіть не подумають.

Терези

Терези - це любителі швидкоплинних романів. Вони не можуть встояти перед красивою жінкою. При цьому від дружин вони йдуть досить рідко, бо ті найчастіше готові терпіти таку їх велелюбну поведінку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...