Навіть у старості бадьорі та енергійні: Астрологи назвали головних довгожителів серед знаків Зодіаку

Астрологи назвали 5 знаків Зодіаку, які довше за інших зберігають ясність розуму та бадьорість, тим самим живучи більш тривале життя, ніж інші знаки, повідомляють Патріоти України.

Овен

Овни з народження мають здоров'я, як у бика. Вони рідко хворіють, тільки стрес може скосити їм пару років. А так, у середньому, жінки-Овни проживають не менше 80 років, а чоловіки - часто доживають до 79.

Тельці

Тельці в середньому живуть 80 років. Вони вражають інших своєю витривалістю, головне не перевтомлюватися.

Близнюки

Жінки-Близнюки живуть понад 86 років, за умови, що не переохолоджувати собі організм, що може створити проблеми в старості. Чоловіки ж у середньому доживають до 78, тому що імунітет у них слабкіше.

Діва

Діви дуже скрупульозно стежать за станом свого здоров'я, що додає їм щасливого життя без болячок, проживаючи більше 80 років.

Козероги

Допитливі до свого здоров'я Козероги відповідально ставляться до своєчасних походів до лікаря, чим продовжують собі життя. Але варто звернути особливу увагу на органи дихальної та сечостатевої системи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 березня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 19 березень 2024, 5:20

Десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Рак. 19 березня важливо звернути увагу на внутрішні процеси та особистий розвиток. Овен (21.03-19.04) . Завтра для Овнів може виникнути ситуація, яка вимагатиме від них в...

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...