Названо 5 найнебезпечніших днів листопада, які можуть накликати неприємності - як захиститися

Останній місяць осені може змусити нас похвилюватися. Однак ймовірності виникнення непрятностей можна уникнути, якщо в небезпечні дні стримати активність і зайняти спостережну позицію. Головне пам'ятати, що чорну смугу завжди змінює біла, передають Патріоти України.

В які дні місячного календаря енергетика найбільш негативна і що потрібно робити, щоб уберегти себе від проблем і негараздів, говорить slovofraza.

8 листопада - понеділок - зростаючий Місяць у Козерозі

Фаза зростаючого Місяця практично завжди є періодом тривог і хвилювань, в якому можуть відбуватися не найприємніші ситуації. Це активний період і він абсолютно не поєднується зі спокійною енергетикою стихії Землі. Будь-яка активність в цей день, як і фізична, так і інтелектуальна може привести до несподіваних наслідків. 8 листопада варто утриматися від конфліктів і з'ясування відносин і тим більше не провокувати їх.

10 листопада – середа – Меркурій з'єднується з Марсом

Таке поєднання планет може бути досить вибухонебезпечним. Не найпростіша доба, яка може піднести неприємні сюрпризи. Якість життя може погіршитися в будь-якій сфері життя. Тримати емоції під контролем буде складно, будь-яка дрібниця може вивести з рівноваги. У цей день не варто покладатися на волю щасливого випадку і не йти на ризик в грошових питаннях. Найкраще зовсім утриматися від витрат.

Реклама

19 листопада – п'ятниця - затемнення в Тільці

Повний Місяць в сузір'ї Тільця буде супроводжуватися неповним затемненням. Астрологи запевняють, що це найменш небезпечне затемнення 2021 року, проте день несе в собі негативну енергетику. Шукати компроміси стане неможливо - оточуючі не готові йти на поступки. Утримайтеся від конфліктів, якщо ви сьогодні наживете ворогів, вони доставлять вам безліч проблем. Помилки, допущені в роботі, можуть виявитися фатальними. Проявіть граничну уважність і не поспішайте приймати рішення.

29 листопада - понеділок - поєднання Меркурія з Сонцем

У цей день Меркурій увійде в положення Сонця і опиниться за ним. Таке розташування планет може вдарити по сфері почуттів і емоцій. Багато відчують невпевненість у власних силах і поява нових страхів. Можуть зіграти такі негативні сторони людського характеру як зарозумілість, марнославство і гордість. Не найкращий день, щоб проявити себе у творчості.

30 листопада - вівторок - убуваючий Місяць у Терезах

У цей день спокійний і врівноважений знак Терезів не проявить свої кращі якості. Можливий внутрішній конфлікт. Розібратися зі своїми бажаннями буде непросто. Спогади минулого можуть викликати напад меланхолії. Старі образи можуть вийти на поверхню. Варто провести день на самоті і не надто зациклюватися на негативних помислах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. Це добрий час для того, щоб приділити трохи часу на планування подій, завдань та цілей. Створіть список того, що вам потрібно зробити, і визначте пріоритети. Використовуйт...

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...