Названо невдах тижня за знаком Зодіаку: От кого наздожене "чорна" смуга

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких можуть зіткнутися з масою неприємностей на поточному тижні - у період з 9 до 15 січня. Йдеться про три знаки зодіаку. Народжені під цими знаками люди ризикують знатно зіпсувати собі життя, передають Патріоти України.

"Чорна" смуга починається в житті цих знаків Зодіаку

Дуже непростий тиждень очікується у Тільців. Вони раз у раз будуть сильно втомлюватися. Астрологи рекомендують Тільцям навчитися твердо говорити "ні", вибудовуючи особисті кордони. Ні в якому разі не можна діяти на шкоду своїм інтересам, це явно не дасть ніякого результату, навіть навпаки - може погіршити ситуацію і привести до серйозних неприємностей.

Негаразди будуть підстерігати Раків. Їх будуть долати їхні найжахливіші звички. Якщо у них вийде з ними впоратися - тиждень вийде не такий вже й поганий. В іншому випадку - неприємностей не уникнути. Астрологи рекомендують концентруватися на робочих справах.

Впливу негативної енергії з боку недоброзичливців в зазначений час можуть піддатися Терези, як люди з тонкою душевною організацією. Представникам даного знака радять знизити до мінімуму небажані контакти, і тим більше, не заводити поки нові знайомства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...