Названо п'ять найбільш ненадійних чоловіків за знаком Зодіаку - схильні до лукавства і можуть підвести, коли найменш чекаєш

Астрологи розповіли, яким саме чоловікам за знаком Зодіаку краще не довіряти. Незвичайний гороскоп публікує портал Gurutest, передають Патріоти України.

Риби

У них стоїть першочергове завдання зробити щасливим себе, і лише потім Риби думають про оточуючих. Вони часто запізнюються і забувають про свої обіцянки.

Телець

Досить жадібні чоловіки, які часто демонструють свою дріб'язковість і ревнощі. Не розкривають свої плани на майбутнє і роблять ставку на гроші, а не на улюблену жінку.

Водолій

Вони дуже легковажні, вважають за краще ніколи і нікого не посвячувати в свої плани. Життя з ними схоже на американські гонки, тому астрологи не рекомендують жінкам звертати увагу на чоловіків, народжених під цим знаком Зодіаку.

Стрілець

Для них свобода понад усе. Їхні плани постійно міняються і чоловіки-Стрільці частіше думають про себе.

Близнюки

Роблять з себе невинних жертв обставин, хоча насправді все набагато простіше. Вони хитрі і мають егоїстичний та ледачий характем. Природа і зірки нагородили їх лукавістю, через що вони часто плюють на обмеження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...