Названо три найбільш брехливих знаки Зодіаку - їм не можна вірити

Астрологи розповіли, які знаки зодіаку найчастіше обманюють, передають Патріоти України.

Терези

Ці люди займають третє місце в рейтингу найбільш брехливих. Вони часто використовують брехню для досягнення власної вигоди. Також їм властиво створювати ситуації, які можна по-різному перекрутити і розповісти. Цим вони спекулюють в спілкуванні навіть з близькими людьми. Часто Терези застосовують брехню для того, щоб посварити когось між собою.

Стрілець

Стрільці - ті ще вигадники. В основному їх брехня несе "розважальний" характер. Чому б не прикрасити історію, щоб друзям було цікаво її слухати? Проте обдурити вони можуть і в побутових питаннях, за що уродженці даного знака і отримали друге місце в даному антирейтингу.


Риби

"Золото" в списку найголовніших ошуканців отримують риби. Вони нерідко збирають плітки і переказують їх з часткою брехні. Риби здатні обманювати близьких людей, зраджувати. Астрологи стверджують, що з такими людьми не варто вести спільний бізнес, інакше це може погано закінчитися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...