Названо три найбільш "містичних" знаки Зодіаку - володіють особливим даром і знають більше за інших

Астрологи назвали три знака Зодіаку, які ближче всього перебувають до всього містичного. Про це повідомляє Zmantika, передають Патріоти України.

Скорпіон

Скорпіони з самого дитинства тягнуться до невідомого, обожнюють розгадувати загадки, читати або дивитися детективи. Більш того, ці люди весь час шукають в собі екстрасенсорний дар, вивчаючи себе з усіх боків. Скорпіони в будь-якому випадку знаходять всі відповіді на свої питання.

Риби

Риби вірять в створення світу Космосом і його містичну силу. Вони впевнені, що нічого в цьому світі не просто так відбувається, і що у всьому є знаки і підказки від всесвіту.

Рак

Раки - практики, тому що люблять всі атрибути містики, вірять в гороскопи, ворожать на картах Таро, а коли у них кілька днів поспіль все випадає з рук - Раки впевнені, що це пристріт і йдуть його знімати.

Представники цього знака вірять, що "там за межами щось є", і перестраховуються, роблячи всілякі обряди. Також Раки вірять в символізм, знаходять паралель з чимось містичним там, де її не бачать всі інші.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 14 травня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 14 травень 2024, 5:20

Це сьомий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. Це може бути часом для пошуку нових можливостей у сфері роботи або навчання. Зосередьтеся на своїх кар'єрних цілях та розвитку вмінь, щоб досягти більшого успіху у ваш...

“Питання далі стоїть, що називати перемогою": Астролог назвав дату, коли будуть точитися страшні бої на фронті та коли настане перемога України

понеділок, 13 травень 2024, 23:47

В Україні на думку астрологів в другій половині червня будуть точитися найстрашніші бої. Передбачається, що це може бути одна з найважливіших битв війни. Про це розповів астролог Алакх Ніранджан. “Це означає дуже серйозний опір, боротьбу, смерть, буде ...