Не бійтеся власних думок і почуттів: Гороскоп Павла Глоби на 1 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 1 жовтня 2021 року радить Стрільцям уникати конфліктних ситуацій. Водоліям не варто витрачати гроші без особливої потреби. День вдалий для невеликої поїздки, втім серйозних рішень краще уникати, передають Патріоти України.

Овен
День для Овнів пролетить досить непомітно. Серйозних планів на вечір не будуйте, оскільки проведете його зовсім не так, як хочете.
Телець
Тельців сьогодні чекає насичений день. Ви впораєтеся добре з робочими і домашніми справами. Увечері дозвольте собі нічого не робити і просто відпочивати.
Близнюки
Близнюкам сьогодні випаде можливість почати нову сторінку в житті. Ви будете натхненні до нових звершень. День підходить для вивчення іноземної мови.
Рак
День вдалий для саморозвитку. Астрологи радять Ракам скласти план на вихідні і почати з сьогоднішнього дня робити кроки на шляху для досягнення цілей.
Лев
Львів очікує рутинний день, оскільки вам доведеться зайнятися справами, які ви відкладали довгий період. По можливості, допоможіть сьогодні своїм рідним.
Діва
Астрологи не радять Дівам робити всі діла за один раз. Ви цього не зможете виконати фізично, тому перенесіть деякі завдання на інший день.
Терези
Терези сьогодні зможуть продемонструвати свою харизму максимально. Не бійтеся власних думок і почуттів.
Скорпіон
Скорпіонів чекає легкий і позитивний день. Вам варто забути про рутинні справи і займатися виключно тим, що приносить вам найбільше задоволення.
Стрілець
Стрільцям слід уникати в цей день конфліктних ситуацій. Якщо ви перебуваєте в епіцентрі неприємної події - спробуйте просто промовчати.
Козеріг
Козероги без особливих зусиль сьогодні виконають всі заплановані справи. Увечері наведіть порядок вдома і на робочому столі.
Водолій
Астрологи не рекомендують Водоліям витрачати гроші в цей день без зайвої потреби, краще відкладіть їх на дійсно важливі речі.
Риби
У цей день з Рибами можуть відбутися цікаві та значущі події. Будьте до всього готові. Також в цей день варто знайти час для фізичних навантажень.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....