"Не буде що їсти": Тарологиня шокувала передбаченням для України на зиму

Відома тарологиня Яна Пасинкова шокувала гучним прогнозом - на українців чекає голодна зима. Про це - в ексклюзиві ТСН.ua, передають Патріоти України.

"До того, що не буде врожаю. Не буде що їсти. Будуть якісь великі зміни, які стосуються фермерства, господарства, продуктів харчування", - сказала вона. Раніше мольфар повідомив, що ситуація з обстрілами в Україні може частково змінитися до кінця року. Однак липень буде дуже складним для українців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Господиням на замітку! Хитрий трюк, щоб томатна паста не цвіла в холодильнику

четвер, 4 липень 2024, 7:12

Томатний соус у банці покривається пліснявою вже за кілька днів після її відкриття, передають Патріоти України. Начебто і ложки завжди чисті, але результат завжди однаковий. Найчастіше банка не з’їдається навіть наполовину – через плісняву її доводитьс...

Гороскоп на 4 липня для всіх знаків зодіаку

четвер, 4 липень 2024, 5:20

Це 28 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. Цей день може мати різноманітні впливи на кожен знак зодіаку, залежно від конкретних обставин та особистих характеристик. . Овен (21.03-19.04) . Ви можете відчути пі...