Не час для кредитів і вкладення коштів: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 20 по 26 грудня

Гороскоп на грудень 2021 року говорить про те, що початок зими для багатьох представників зодіакального сузір'я стане напруженим періодом. Можливі сварки з близькими, несподівані перешкоди в планах і справах. Астрологи розповіли, що чекає всі знаки Зодіаку в найближчий тиждень, з 20 по 26 грудня. Про це інформує Lunday, передають Патріоти України.

Середина грудня накриє повністю роботою і це матиме і позитивний аспект – у сфері фінансів. Постарайтеся утриматися від кредитів на цьому тижні та боргів – є ризик піддатися навіюванню з боку. Не вкладайте свої кошти в будь-які проєкти. Займіться духовним очищенням напередодні новорічних свят.

Овен

Початок тижня буде клопітким, доведеться розв'язувати фінансові питання і розбиратися з документами. Середа і четвер будуть вдалими у сфері колективної роботи й ваші таланти лідера будуть дуже доречними. Візьміть життя у свої руки та перестаньте розраховувати на інших. На вихідних вам доведеться зробити невелику поїздку по роботі або особистій справі.

Телець

Не відмовляйтеся найближчими днями від допомоги колег, друзів і партнерів по бізнесу. Це істотно допоможе вам реалізувати все задумане в життя. У середу і четвер тримайте емоції під контролем, деякі ситуації виведуть вас з рівноваги та підштовхнуть до необачних вчинків. У п'ятницю можливо цікаве знайомство, а ось на вихідних Тельці зможуть не тільки добре повеселитися, але і закладуть фундамент довготривалих відносин.

Близнюки

На цьому тижні можуть грянути грандіозні зміни - зміна роботи або сфери діяльності. Початок тижня буде заповнений клопотами по переїзду або діловими поїздками. У середу і четвер отримаєте схвалення від партнерів або начальства. А вдома вас чекає незвичайний сюрприз від членів сім'ї. В кінці тижня можлива невпевненість і відчай через положення планет - перетерпіть цей сплеск.

Рак

Процес підготовки до новорічних свят вас захопить повністю і з'явиться маса ідей щодо подарунків. На роботі можуть з'явитися нововведення, а в особистих відносинах з'явиться щастя і гармонія. Не виключено, що в самому кінці року ви приймете серйозне рішення: переїзд, вступ у шлюб, покупка нерухомості. В кінці тижня зверніть увагу на запрошення в гості. Воно буде несподіваним і дуже приємним.

Лев

Тиждень стане відносно спокійним, розміреним і в цілому вдалим. Ви станете більш м'якими та чуйними, а це позначиться на відносинах і сім'ї. На роботі обійдеться без авралів, а в середині тижня прийдуть гроші, на які ви й не сподівалися. На вихідних рекомендується більше відпочивати та розважатися, щоб прогнати нудьгу. Можна поїхати відпочивати за місто.

Діва

Вам несподівано захочеться блищати та підкорювати все навколо, і ви направите на це всі свої сили. Займіться справою, яка не тільки ваше самолюбство потішить, але і користь принесе. Це можуть бути нові курси або навіть навчання нової професії. У любові цьому знаку дуже пощастить - будуть пристрасті та емоції. Почніть підшукувати подарунки для своїх рідних вже на цьому тижні - виділіть для цього п'ятницю або суботу.

Терези

На початку тижня клопоти вас виб'ють з колії та стануть причиною поганого настрою. Можливо доведеться займатися плутаниною в паперах або розрахунках. Вдалий збіг обставин принесе вам різкий крок у професійній сфері в середу або четвер. Одягайтеся по погоді та не піднімайте тяжкості, можуть бути проблеми з горлом і спиною. Вихідні будуть наповнені домашніми справами та спілкуванням з друзями.

Скорпіон

Вам настільки захочеться тепла і любові найближчими днями, що ви почнете стримувати свій поганий характер заради симпатії. Це принесе плоди й вами всерйоз зацікавляться. У середу і четвер увага почне знижуватися, і настрій погіршиться. Але кінець тижня знову принесе радість - не відхиляйте запрошення. Можливо, ви зустрінете 25 або 26 грудня людину, з якою будете святкувати новорічну ніч.

Стрілець

В середині тижня ви зустрінетеся з людиною, яка стане вашим протеже в діловій сфері. Покажіть себе впевненою і наполегливою людиною, не втрачайте свою впевненість в собі. З п'ятниці й до кінця вихідних планети та зірки будуть не в кращому розташуванні. Це може викликати нездужання, спалахи дратівливості та дріб'язковість. Постарайтеся знайти заспокоєння в музиці та тимчасовій самоті.

Козоріг

У першій половині тижня вас здолають проблеми психологічного характеру. Не зациклюйтеся на ситуації, більше рухайтеся і спілкуйтеся. У середу і четвер будьте помірні в їжі та алкогольних напоях. У четвер можете вирушати за новим одягом - зможете знайти саме те, чого вам не вистачає для новорічного образу. На вихідних вас чекає невелика подорож або приємний подарунок від знайомої людини.

Водолій

Тиждень стане непростим, можливі спалахи гніву, невдоволення собою. Це сильно зіпсує ваше спілкування з іншими людьми. Постарайтеся зосередитися на повсякденних справах і відмовтеся від походу в гості. У другій половині тижня можливі травми та нездужання. Будьте обережні в кінці тижня, інтуїція ослабне і цим можуть скористатися авантюристи. У неділю можуть бути сварки з близькими.

Риби

Починайте планувати святкування нового року вже зараз. Це позбавить вас від поспіху і зайвого клопоту напередодні свята. На початку тижня ви будете креативні та енергійні. Це підвищить вашу репутацію і допоможе втілити в життя все задумане. У другій половині тижня вас здолає невпевнено-агресивний стан, що призведе до непорозуміння в спілкуванні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...