Не дайте себе обдурити та використати: Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків Зодіаку

Як правильно розподілити справи? Як і де провести вечір? Патріоти України пропонують вам знайти підказки у цьому гороскопі.

Овен

Вам потрібне терпіння при призначенні зустрічей. Ви відчуваєте брак часу, адже деякі речі відкладаються і переносяться на невизначений термін.

Телець

У вас попереду хороший день. Доручення, зустрічі, переговори, — усе працює як годинник, але ви чомусь у напрузі.

Близнюки

Зірки хочуть, щоб ви з кимось зустрічалися і щось робили разом. Телефонуйте просто зараз своїй пасії! Говоріть про почуття.

Рак

У п’ятницю буде чим зайнятися. Вас чекає багато роботи. Ви не знаєте, що робити в першу чергу. Заведіть собі планер.

Лев

Іноді доводиться йти на компроміс, це не страшно. Усвідомте, що ви не завжди маєте рацію і можете до кінця обстоювати свої особисті інтереси.

Діва

У вас дуже сприятливі зірки, тому цей день буде для вас цілком вдалим. Користуйтеся всіма ризиками. Вони виправдають себе.

Терези

Вам неважко підібрати слова. Ви швидко вступаєте в розмову навіть з абсолютно незнайомими людьми. Тому навчіться вже користуватися своєю комунікабельністю в благих і розумних цілях.

Скорпіон

Клімат помітно змінився. Вас це бадьорить, але з часом можете переборщити з енергією. Не витрачайте її даремно.

Стрілець

Тепер ви повинні встановити обмеження. Не дайте себе обдурити або комусь користуватися вами. Навчіться вибудовувати кордони.

Козеріг

Поки інші все ще намагаються знайти свій шлях у повсякденному житті, ви беретеся до дії. Це ще раз показує, що з вами потрібно рахуватися.

Водолій

У вас усе під контролем. Де ж тоді готові креативні пропозиції? Спробуйте самі проявити ініціативу.

Риби

У вас дуже гарний настрій, і в кінцевому підсумку все працює на вашу користь. Час просити про підвищення заробітної плати.

Джерело: СТБ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...