Не давайте обіцянок і не кажіть неправду: Гороскоп Павла Глоби на 8 січня для всіх знаків Зодіаку

У суботу, 8 січня 2022 року, людей буде переповнювати енергія, і дуже важливо розпорядитися нею економно та мудро. Не варто брехати, бажати комусь зла, адже це не лише негативно позначиться на репутації, а й зашкодить вам у енергетичному плані, попереджає відомий астролог Павло Глоба. Патріоти України пропонують дізнатися, що чекає у цей день на кожен знак зодіаку.

Овен (21 березня - 19 квітня)
Овнам астролог радить ставитись до інших людей так, як би ви хотіли, щоб ставилися до вас. Пам'ятайте про закон бумерангу і намагайтеся бути кращим і добрішим.
Телець (20 квітня - 21 травня)
Тільцям слід добре продумувати кожне своє слово і дію. Більше того, не давайте цього дня обіцянок. Можливо, щось завадить вам їх виконати, і тоді ризикуєте втратити довіру дорогих вам людей. Краще промовчите, ніж обдуріть.
Близнюки (22 травня - 21 червня)
Близнюкам необхідно говорити менше, а робити більше. Інакше ви незабаром пошкодуєте про сказане гаряче і про втрачені можливості зробити щось значуще, тому що всі сили та час пішли на порожні розмови.
Рак (22 червня - 22 липня)
Раків чекають нові цікаві знайомства. Намагайтеся справити позитивне враження. Адже поруч із вами у цей час може бути людина, від якої залежить ваше майбутнє.
Лев (23 липня - 22 серпня)
Усі дії Левів у цей день виявляться успішними. Особливо це стосується пошуку нової роботи. Сміливо створюйте та відправляйте резюме, записуйтесь та йдіть на співбесіду, радьтеся зі знайомими та шукайте підтримки у впливових людей. У вас все вийде.
Діва (23 серпня - 22 вересня)
У цей день Діви будуть красномовними, як ніколи. Завдяки цьому вам вдасться переконати всіх навколо у своїй правоті та досягти консенсусу.
Терези (23 вересня - 22 жовтня)
Всі важливі справи та завдання Терезам краще виконувати в першій половині дня, адже після обіду вас здолає втома. Не беріть на себе занадто багато - виконуйте тільки те, що не терпить зволікань.
Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)
Скорпіонам у цей день буде під силу виконання багатьох післясвяткових домашніх справ. Ваша продуктивність на висоті, тому сміливо ставте перед собою найграндіозніші завдання.
Стрілець (22 листопада - 21 грудня)
Стрільцям астролог радить поговорити до душі з рідними та близькими людьми. У цей час стане можливим достукатися навіть до найвпертішої людини. Завдяки цьому вдасться успішно вирішити найскладніші давні проблеми.
Козеріг (22 грудня - 19 січня)
Козерогам слід бути м'якшими і добрішими до рідних і близьких людей. Навіть якщо на вашу адресу ллється негатив, не відповідайте тим же. Не провокуйте конфлікти та не беріть участь у них. Обійдіться без бурхливих реакцій.
Водолій (20 січня - 18 лютого)
Водолії у цей день будуть дуже привабливі та милі. Навіть найзапекліші недоброзичливці відступлять перед вашою усмішкою.
Риби (19 лютого - 20 березня)
Рибам як ніколи допоможе позитивне мислення. Думайте про хороше, і тим самим ви залучите у своє життя гарні події та чудові зміни. Важливо робити правильні висновки та впевнено рухатися вперед.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...