Не дозволяйте іншим нав'язувати те, що вам не до душі: Таропрогноз на 21-27 лютого 2022 року

Карти Таро прийшли до людства з глибини віків і нині переживають свою чергову трансформацією. Еталонні карти Таро були намальовані у 1909-1910 роках, проте фактично за сто років з'явилося десятки тисяч карт Таро і їхня кількість невпинно зростає. Зараз картами Таро послуговуються і езотерики, і психологи, тому, щоб дізнатися більше відповідей про власне майбутнє, читайте таропрогноз на тиждень - на 21-27 лютого 2022 року від езотерикині Олени Кузьмич, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Прогноз Таро на кохання та стосунки

Карта тижня "Самітник"

©

Прийдешній тиждень схарактеризує карта Таро під назвою "Самітник". Ця карта належить до старших арканів, тобто, таємниць Таро. Старші аркани "відповідають" за дуже важливі події у вашому життя, а молодші аркани - за більш побутовий. Вона говорить про те, що, попри те, чи ви живете разом з партнером, чи зараз самотні, варто для початку навчитися довіряти самому собі та своїм відчуттям. Створіть кордони у своїх стосунках з оточенням і не дозволяйте іншим нав’язувати ті моделі поведінки, які вам не до душі.

У цей кризовий час для того, щоб навчитися бути з іншими, потрібно передовсім опанувати мистецтво самотності. Йдеться не про одинокість, а про те, що варто усамітнюватися, відступати, мовчати, аналізувати власні відчуття і почуття для того, щоб знайти сили потім рухатися вперед.

Помізкуйте над тим, коли ви востаннє мовчали і просто спостерігали за тим, що відбувається. Не варто зараз метушитися, як муха в окропі, зупиніться і видихніть. В тиші зберіться з думками про те, що робити далі. Для того, щоб ясно побачити свій шлях, вам знадобиться трішки часу, при цьому вам слід залишатися вірним собі.

Прогноз Таро на роботу та кар’єру

Карта тижня "Вісімка пентаклів"

©

Протягом наступних семи днів варто замислитися, які сфери ви можете опанувати у цей кризовий період, адже їх вдало описує карта під назвою "Вісімка пентаклів". Ця карта належить до молодших арканів, вона належить до масті пентаклів, яка пов'язана з стихією землі та "відповідає" у картах Таро за кошти, гроші, роботу та кар'єру.

Не варто переоцінювати себе. Спробуйте щось, в чому ви ще новачок. Порівняйте нинішню ситуацію з рухом болотом. Якщо йти навпростець, то ви втонете або загрузнете. З нинішнього болота варто вибиратися по купинах, не поспішаючи та повільно.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...