Не дозволяйте відволікати вас від важливих справ. Втрачені можливості надолужити не вдасться: Гороскоп на 19 червня

19 червня . Про це розповіла астрологиня .

"Понеділок буде сприятливим для більшості справ, - говорить астрологиня Олена Максимова. – Можна запускати нові проєкти, проводити важливі перемовини. Прагніть розвитку й оновлення у роботі. Перехід на нову посаду обіцяє стрімке кар'єрне зростання. Таланитиме ініціативним людям. Доля подарує неймовірні можливості Тельцям, Дівам і Водоліям. Саме час починати новий курс навчання. Переймайте досвід фахівців. Не варто прагнути змін в особистому житті. Вони не будуть вдалими. Закоханість швидко мине. Добрі результати дадуть оздоровчі процедури. Запобігайте зневодненню організму. Пийте чисту воду протягом дня. Переїдати не слід. Швидко набиратиметься зайва вага".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Розраховуйте на гроші, які вже є у кишені. Зарплату затримають. Не зав'язуйте стосунки з людиною, яка нерівна вам за соціальним статусом. Догляду потребуватиме шкіра на обличчі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вдалий час позбавитися фінансової залежності. Шукайте можливості заробити. Відмовтеся від кредиток. За покупками вирушайте після обіду. Акції та розпродажі вас приємно здивують. Коли йдете на поступки з коханими, будьте готові, що так доведеться діяти найближчі два роки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

З'явиться маса перспектив і пропозицій. Але через домашні клопоти робота відійде на другий план. Розпочнеться ремонт. Доведеться виплачувати борги за своїх рідних.

Рак (22 червня – 22 липня)

Заробітки будуть високі, але кишеня швидко спорожніє. Досить позичати гроші людям, які не повертають боргів. У стосунках з коханими може нашкодити ваша надмірна ініціативність. Не наполягайте на побаченні. Не сидіть на протязі. Нагадають про себе отит та риніт.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Як ніколи хотітиметься змін. Не варто виставляти на продаж авто. Цей день подарує вам особливу зустріч. Не упустіть можливості змінити своє життя на краще. Боріться з відкладанням солей в організмі. Відмовтеся від жирних страв.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Можуть надійти давно очікувані кошти, які вам заборгували. Переговори пройдуть добре. Але з прийняттям рішення зачекайте до наступного тижня. Цікавтеся самопочуттям коханих. Більше часу проводьте з дітьми.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ваша балакучість може образити близьку людину. Тримайте язик за зубами, якщо не хочете зіпсувати собі іміджу. Вислухайте свою дитину і поділіться з неї своїм життєвим досвідом. Не перевантажуйте голосові зв'язки. Ризикуєте втратити голос.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не питайте ні в кого порад. Робіть так, як підказує серце. Це час особливих зустрічей і новин. Довідаєтеся про спадок від далеких родичів. Це допоможе вам вирішити питання з власним житлом. Особливого догляду потребують волосся і шкіра.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не вкладайте гроші у чужий бізнес. Зав'язаний на початку тижня службовий роман може закінчитися шлюбом. Підводитимуть нюх і смак. Не варто вибирати парфуми. Не зловживайте спеціями. Ризикуєте пересолити страви.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Все, що трапиться, сприйміть як належне. Будьте готові до незвичного повороту подій. Дійте як людина мудра, а не горда. Любіть своїх близьких. Приймайте їх такими, якими вони є.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Готові пожертвувати особистим життям заради роботи. Щоб уникнути сімейної кризи, проводьте більше часу з родиною. Відкриєте у собі здатність передбачати майбутнє. Цим зумієте застерегти від неприємностей себе та рідних.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не цурайтеся роботи. За неї гарно заплатять. Вдалий час, аби починати навчання. Легко буде здати на права. Не варто планувати перше побачення чи освідчення.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 2 червня для всіх знаків зодіаку

неділя, 2 червень 2024, 5:20

Овен . Присвятіть день відпочинку та розслабленню. Саме цього вам дуже бракувало останнім часом. Тому відкладіть всі справи на понеділок та відновіть власні сили. . Телець . Будьте відкриті для спілкування та не бійтеся висловлювати свої думки. Мож...

Гороскоп на 1 червня для всіх знаків зодіаку

субота, 1 червень 2024, 5:20

Ці вихідні будуть сповнені енергії, можливостей для відпочинку і нових починань. Використовуйте цей час для самопізнання, зміцнення стосунків і насолоди життям. Овен (21.03-19.04). Вихідні принесуть вам багато активності і енергії. Це чудовий час для с...