"Не дуже можна про це говорити...": Переможниця "Битви екстрасенсів" передбачила добрі новини для України

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що Україна посилить політичний вплив на Росію. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

Яну Пасинкову запитали, чи буде Україна надалі обстрілювати Росію. Вона зазначила, що це буде. Також тарологиня передбачила посилення політичного впливу на країну-агресорку.

"Не дуже можна про це говорити, але новини гарні. А найкращі новини - це ті, що ми не тільки посилимо удари вглиб, а ті, що посилимо свій вплив ще більше на подолання "орків". Вплив мається на увазі більше політичний, ніж військовий", - сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Невдовзі прийде час...": Старець отримав видіння про кінець війни в Україні - чого чекати

п’ятниця, 28 червень 2024, 8:22

Старець Прохор побачив точну дату підписання мирної угоди, яка принесе довгоочікуваний мир Україні. Про видіння, яким поділився старець Прохор, розповіли на YouTube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти України. Одного благословенного дня...

Гороскоп на 28 червня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 28 червень 2024, 5:20

Це 22 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Овен. Новий день обіцяє бути активним та продуктивним. Цей час буде сприятливим для роботи та навчання. Також слід не забувати про відпочинок. . Овен (21.03-19.04) . У вас буд...