Не фантастика! У якому віці ваше життя кардинально зміниться - нумерологія розкрила секрет

Доленосні роки за датою народження визначить нумерологія, передають Патріоти України.

Як стверджує нумерологія, одна з популярних псевдонаук на рівні з астрологією, цифри визначають долю людини та можна за датою народження обчислити у якому віці людина, наприклад, зустріне свою "половинку" чи вік, який стане для неї доленосним.

Як кажуть нумерологи, за датою народження може обчислити не лише вік, у якому ваше життя кардинально зміниться, а й навіть приблизно визначити характер цих змін.

Як розрахувати, в якому віці життя зміниться на 180°

Щоб обчислити вік, який стане доленосним, потрібно просумувати всі цифри дати народження. Наприклад, якщо дата народження 24 вересня 1985 року, тоді доленосний рік за датою народження розраховується як сума 2+4+9+1+9+8+5=38. Отже, у віці 38 роки на людину, яка народилася 24.09. 1985 року чекають кардинальні зміни.

Для визначення характеру змін, які відбудуться у ваш доленосний вік, потрібно просумувати до однієї цифри число, у якому зміниться ваше життя. У нашому випадку 3+8 = 11, 1+1=2. Які зміни, найімовірніше, очікують на людину, можна визначити зі значення цифр у нумерології

Які зміни чекають на людину згідно з нумерологією

Цифра 1. Ви візьмете на себе велику відповідальність, зважитесь на справи, які ніколи не зробила б раніше, станете прикладом для наслідування.

Цифра 2. Зміни пов'язані з корисними знайомствами або з налагодженням спілкування зі старими знайомими.

Цифра 3.Людина досягне успіхів у творчості, надихатиме на творчі здобутки інших.

Цифра 4. Зміни в житті такої людини будуть, найімовірніше, пов'язані з роботою, вдало складуться стосунки з колегами.

Цифра 5. Людина, якій випаде це число, відчує потяг до пригод та авантюр, побут почне її пригнічувати.

Цифра 6. Така людина знайде своє щастя в сім'ї, побутових клопотах, догляді за дітьми.

Цифра 7. Людина, якій випало таке число, відкриє для себе таємне знання.

Цифра 8. Людина зможе контролювати речі, які раніше були не у її владі. Однак у гонитві за ідеалом буде нещадна до себе.

Цифра 9. Людині, якій випала ця цифра, проявить надзвичайну доброту, яка вернеться їй сторицею.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 16 липня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 16 липень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Сьогоднішній день - час для організації, розумного планування та розвитку навичок. Збалансуйте роботу і особисте життя, і зробіть кроки для досягнення своїх цілей. ....

Гороскоп на 15 липня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 15 липень 2024, 5:20

Овен . Намагайтеся приділити більше часу рідним людям, поговоріть з ними відверто, підтримайте, дайте слушну пораду. Ваша інтуїція 15 липня дозволить передбачати деякі події. Можна планувати якийсь важливий проєкт, виходячи із сьогоднішньої ситуації. ...