Не можуть справитися з дітьми: Астрологи назвали ТОП-3 найгірших батьків за знаком Зодіаку

Не кожна дитина, на жаль, може похвалитися турботливими і мудрими батьками. Існують, як мінімум, три знаки Зодіаку, з представників яких виходять найгірші мами й тата. Про це заявив астролог Влад Росс і поділився власним рейтингом найгірших батьків за знаком Зодіаку, передають Патріоти України.

1 місце – Козеріг

Із Козерогів виходять вельми деспотичні батьки, які постійно чогось вимагають від дитини, виховуючи її в строгості. Козероги ледь не від самого народження втовкмачують своїй дитині, чого вона повинна добитися, що вона винна своїм батькам. Тобто з самих ранніх років дитина має масу зобов'язань.

Таким чином, у Козерогів проявляється свого роду батьківський або материнський "наполеонівський комплекс". Слід зазначити, що мова йде про типових представників знака. Адже бувають зовсім інші Козероги – м'які і спокійні, як правило, у таких скупчення планет в Стрільці або Водолії. Але найчастіше батьки-Козероги жорсткі, холодні і байдужі.

2 місце – Скорпіон

Мами і тата-Скорпіони занадто вимогливі до своїх дітей. Вони контролюють невпинно кожен крок свого чада. Де ти, з ким ти, що ти робиш – батькам-Скорпіонам усе потрібно знати. Вічна боротьба і поганий характер Скорпіонів стають найбільш частими причинами конфліктів із дітьми.

3 місце Водолій

Водолії погані як батьки через те, що вони є найбільш незалежними з усіх знаків Зодіаку: їм не потрібна сім'я, вони намагаються бути самі по собі, відокремившись навіть від близьких і рідних. Вони дружні і компанійські, але не люблять залучатися до сімейних справ, а, тим більше, нести відповідальність за сім'ю. Діти Водоліїв ростуть, як правило, самі по собі, без контролю. Втім, з іншого боку, такі діти отримують неймовірну свободу, що накладає відбиток на їхню особистість.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...