Не можуть знайти собі місця: Астролог назвала найнеспокійніші знаки Зодіаку

Як відомо, темперамент у всіх людей різний, тому не дивно, що одні стоїчно витримують усі випробування, з якими стикаються, інші емоційно - а іноді й фізично - на них реагують, інформують Патріоти України.

Як правило, вони з будь-якого приводу страждають, переживають, гасають по кімнаті, заламують руки і "обличчя, що змінилося, біжать ставка". Астрологиня Людмила Булгакова назвала найнеспокійніші знаки зодіаку.

Рак (22.06 – 22.07)

Раків, як кажуть у народі, хлібом не годуй – дай попереживати. Так уже влаштовані представники знака, що їм для цього навіть привід не потрібен – вони запрограмовані на душевну нудьгу, тривожність та недовірливість, які виливаються у них у сльози та навіть істерики. Виправити представників знака, зробивши їх спокійними та врівноваженими – завдання нездійсненне, не варто й намагатися, потрібно приймати їх такими, якими вони є.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнят неспокійними робить властива їм двоїстість: важко бути спокійним і врівноваженим, коли всередині у тебе живе не одна, а дві людини, до того ж кожна із них тягне їх у свій бік. Недивно, що представникам знака то хочеться кудись бігти і щось робити, то сидіти і не смикатися. Під впливом таких різновекторних прагнень недовго втратити емоційну рівновагу і почати демонструвати неспокій — як з приводу, так і без приводу.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби спокійні лише тоді, коли перебувають на своєму улюбленому місці – витають у хмарах, але варто їм спуститися на грішну землю, як вони впадають у депресію і, як наслідок, тривожність та занепокоєння. Цих зодіакальних небожителів насторожує і засмучує все: необхідність спілкуватися з людьми, які їх не розуміють, вимога діяти не так, як вони хочуть, а так, як належить, і навіть потреба дотримуватись своїх власних бажань і прагнень – це представників знака так втомлює!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...

Любовний гороскоп на травень: Хто зі знаків зодіаку знайде своє щастя в останній місяць весни

середа, 1 травень 2024, 8:05

У травні знайти свою долю мають шанс сміливі і відкриті персони. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте з себе того, ким не є насправді, радить астрологиня Олена Максимова. . "Помітите на собі, що таке закон карми, - каже ас...