Не можуть зупинитися, їм краще забути про це! Три знаки Зодіаку схильні до алкоголізму

Астрологи розповіли, як зірки впливають на вподобання людей і їхні згубні звички. Овнам, Рибам і Скорпіону точно потрібно бути акуратнішими з алкоголем, передають Патріоти України.

Випити келих вина або навіть влаштувати гарну вечірку з випивкою з якогось приводу любить багато хто. Але не всі вміють себе контролювати і вчасно зупинитися. Серед них Овни, Риби і Скорпіони. Вони не знають міру щодо вживання алкоголю і астрологи кажуть, що це залежить ще і від дати, коли народилася людина.

Овен

Перше місце дістається дуже товариському і компанійському Овну, який дуже любить гучні вечірки і не завжди може відмовитися від смачного коктейлю. Ці самі вечірки бувають у представників цього знака зодіаку часто і багато, тому і випивки в їхньому житті не мало. При цьому самі Овни ніколи не зізнаються, що з алкоголем передають куті меду.

Риби

Друге місце в рейтингу найбільш питущих знаків зодіаку займає водний знак, який жити не може без гучних тусовок і веселих вечірок. А щоб вони всі проходили веселіше – Риби п'ють алкоголь, багато алкоголю. Але разом з тим, представники цього знака зодіаку вміють контролювати себе і своє похмілля.

Скорпіон

Трійку найбільш питущих знаків зодіаків замикає Скорпіон, який на відміну від Риб, не вміє контролювати себе і не може відмовитися від пропозиції випити. Саме це стає причиною не дуже приємних наслідків, які Скорпіони потім розгрібають роками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...