Не намагайтеся бути новаторами: Гороскоп Павла Глоби на 9 січня для всіх знаків Зодіаку

Головна заборона дня - не проявляти агресію: в неділю Всесвітом управляє енергетика Сонця, а Місяць зараз росте в знаку Овен. Такий стан планет заважає людям тримати в узді свої емоції, при цьому будь-яка агресія зараз - особливо руйнівна і деструктивна, передають Патріоти України.

Овен

Сьогодні Овен повинен стежити за своїм зовнішнім виглядом і поведінкою. Від цього залежить ставлення оточуючих, а від їхньої прихильності в свою чергу залежить, чи зможуть представники знака домогтися того, що задумали.

Телець

Неділю у Тельця навряд чи вийде провести занадто активно: від роботи будуть відволікати всякі дрібниці, а бойовий настрій – підточувати лінь. Ви збережете собі і нерви, і сили, якщо просто розслабитеся і відпочинете.

Близнюки

Близнюки сьогодні захочуть похвалитися. Або прочитати комусь лекцію, демонструючи свій розум і багатющий досвід (теж свого роду хвастощі). Ось тільки робити це потрібно делікатно – щоб і свої амбіції задовольнити, і чужий гонор не поранити.

Рак

Найкраще у Рака сьогодні буде виходити впорядкування - речей, думок, справ. Цим і варто зайнятися. Організуйте простір навколо себе - і це принесе свої плоди, в тому числі фінансові, і дуже скоро.

Лев

Ризикувати Льву варто було напередодні, в суботу, а ось сьогодні представники знака повинні бути вкрай обережними: не довіряйте чуткам, чужим радам і рекламі. Навіть власна інтуїція може сьогодні підвести. Тому в справах рухайтеся, як по гладкому льоду - повільно, неквапливо і промацуючи кожен наступний крок.

Діва

Сьогодні Діві не варто проявляти ініціативу. День взагалі не для гучних заяв або одіозних вчинків – краще тихенько відсидітися в сторонці.

Терези

Сьогодні Терезам варто частіше посміхатися, а ось відмовлятися від чужих пропозицій – не варто зовсім. Будьте дружелюбнішим і більш м'яким із оточуючими, і їхня вдячність вас вразить. Ось побачите: така тактика принесе багаті і щедрі плоди.

Скорпіон

Найкраще у Скорпіона сьогодні будуть виходити організаційні справи: впорядкувати плани, розпланувати і розкласти по поличках справи, прибратися на столі або в оселі. Такі справи можуть на перший погляд здатися рутинними і трохи нудними, але, переробивши їх сьогодні, Скорпіон значно полегшить собі життя в майбутньому.

Стрілець

Гарний час, щоб ділитися своїми планами з союзниками, залучаючи їх на свою сторону. Також можна вирушати за покупками: поторгувавшись, ви зможете значно знизити ціну на вподобану річ.

Козеріг

Сьогодні Козерогу протипоказано ігнорувати чужі поради: поганого йому в цю місячну добу не порекомендують, а сам він не завжди буває правий. Не бійтеся користуватися чужим розумом для досягнення своїх цілей.

Водолій

Свої думки варто тримати при собі: або вкрадуть ідею, або все перебрешуть і зроблять крайнім. Тому, як би сильно не хотілося Водолія сьогодні похвалитися своєю креативністю - краще свою геніальність особливо не демонструвати.

Риби

Не намагайтеся бути новатором і плисти проти течії. Краще візьміть стару ідею, а заощаджений час витратьте на вдумливе і копітке виконання. Це буде надійніше, ніж шукати й обкатувати нові способи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....