Не переїдайте та бережіть ноги: Гороскоп хвороб для всіх знаків Зодіаку на 31 січня - 6 лютого

Зірки можуть розповісти нам про стан нашого здоров'я анітрохи не гірше за лікарів. Вони чітко вказують, на стан і роботу яких органів необхідно звернути першорядну увагу, якими недугами можна захворіти, як їх лікувати та профілактикою яких хвороб займатися цього тижня – від 31 січня до 6 лютого, передають Патріоти України.

Овнам (21.03 – 20.04) Левам (23.07 – 21.08), Скорпіонам (24.10 – 22.11) і Козорогам (22.12 – 20.01) у першій половині тижня здоров'я може піднести неприємний сюрприз, пов'язаний з головою. Без знеболювальних і препаратів, які нормалізують тиск, представникам знаків ніяк не обійтися, але приймати необхідно ті препарати, які прописав лікар. Займатися самолікуванням та приймати засоби народної медицини категорично не рекомендується – вони не лише не полегшать, а й, навпаки, погіршать їхній стан.

У другій половині тижня необхідно уважно поставитися до стану травного тракту взагалі та шлунка – зокрема. Зірки рекомендують їм не переїдати, не зловживати жирною, важкою та смаженою їжею – найкраще сісти на дієту та попостувати, відмовившись від м'яса та алкоголю. Як вулична їжа, так і напівфабрикати мають опинитися під забороною. Велика також можливість отруєння, тому важливо стежити за свіжістю продуктів.

Тельці (21.04 – 21.05), Близнята (22.05 – 21.06), Водолії (21.01 – 18.02) та Риби (19.02 – 20.03) – особливо ті, представники знаків, у яких є проблеми з психікою, на початку тижня можуть відчути, що темна енергія цього часу тисне їм на психіку. Результатом цього стануть істерики, панічні атаки та манії, яких вкрай складно буде позбутися. Якщо в аптечці зберігаються ліки, які можна прийняти в таких випадках, необхідно це зробити, в особливо складних випадках має сенс звернутися до лікаря.

Наприкінці тижня необхідно дотримуватися обережності щодо нижньої частини ніг: литок, гомілок, кісточок і ступень. Велика ймовірність вивихів та переломів, тому ходити потрібно акуратно, за можливості не бігати та носити зручне взуття. У разі травми, навіть якщо на перший погляд вона здасться несерйозною, краще одразу звернутися до травмпункту.

У Раків (22.06 – 22.07), Дів (22.08 – 23.09), Терезів (24.09 – 23.10) та Стрільців (23.11 – 21.12) у першій половині тижня можуть загостритися хронічні – в основному серцево-судинні – захворювання. За перших же їх симптомів важливо згадати рекомендації лікаря та екстрено вжити необхідних заходів, призначених для таких випадків. Ще краще – звернутися до поліклініки та уточнити схему лікування, можливо, до неї вже час внести уточнення.

У другій половині тижня – особливо ближче до вихідних – необхідно уважно дослуховуватися до сигналів, які надсилатиме організм. Будь-яке нездужання у цей час може свідчити про початок серйозного захворювання, яке краще не запускати, а перехопити – та лікувати – на ранній стадії.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...