Не покладайтеся на них! Астролог назвала найнеуважніші знаки Зодіаку

Про "розсіяного з вулиці Басейної", який "замість капелюха на ходу" міг "вдягнути сковороду", всі ми чули з дитинства. Однак навколо нас людей, які все плутають, забувають і ні на чому не можуть зосередитись, цілком достатньо. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найбільш неуважні знаки Зодіаку,, передають Патріоти України.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнят підводить бажання перебувати одночасно у двох – а то й більше – місцях і робити одразу кілька справ. Оскільки Юліїв Цезарів, що мають такі здібності, серед представників знака не так уже й багато, не дивно, що встигають вони мало, зате все плутають і не можуть зосередитися на жодному своєму занятті. Щоб уникнути неуважності, представникам знака необхідно брати в роботу лише один проєкт, але щодо них це неможливо за визначенням.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії з їхнім вільним – богемним – способом життя та відповідним мисленням просто не в змозі зосередитися на чомусь одному: їхня увага перескакує з предмета на предмет, з процесу на процес, і в результаті вони не можуть повноцінно займатися чимось одним. Щоправда, все сказане вище стосується лише побутових справ, у тому, що стосується їхнього основного заняття – особливо якщо воно пов'язане з творчістю – вони гранично зібрані та дисципліновані – тут жодних проколів не допускають.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби, зосередившись на одній ідеї, переймаються нею настільки глибоко, що решта просто перестає для них існувати. У такому стані вони можуть сісти не в той автобус, поїхати не тим маршрутом на роботу і навіть одягнути рукавички різного кольору. Якщо у представників знака немає під рукою людини, яка могла б контролювати їхню поведінку, їм необхідно опанувати себе і запам'ятовувати – а ще краще, записувати – що і як вони мають зробити, інакше неприємностей не уникнути.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...