Не приймайте бажане за дійсне та будьте насторожі: Гороскоп на 30 серпня по картах Таро для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на понеділок, 30 серпня 2021 року по картах Таро говорить про те, що Овнам і Ракам слід звернути увагу на своє оточення, а Дівам і Левам добре відпочити, зазначають Патріоти України та пропонують дізнатися подробиці.

Овен – Лицар кубків
30 серпня Овнам здасться, що у них виросли крила. І справа тут не тільки в хорошому настрої і самопочутті. Можливо ви отримаєте таке емоційне підживлення, яке піднесе вас на сьоме небо. Використовуйте ж цю можливість, щоб влаштувати свої справи.

Телець – Туз жезлів
Проявляйте ініціативу і рішуче рухайтеся вперед. З ентузіазмом використовуйте шанси. Не будьте захоплені, нетерплячі і самовпевнені. У вас все вийде тільки якщо ви докладете максимум зусиль.

Близнюки – Вісімка кубків
Вам так чи інакше доведеться розлучитися з тим, що вам було давно або добре знайоме, або здавалося само собою зрозумілим. Ні, вас не виганяють, просто настала пора шукати нові шляхи. Навіть якщо вас це засмутить, не відступайте і вирушайте в дорогу.

Рак – Сімка жезлів
Будьте насторожі, щоб не випустити з рук важливу для вас справу. У вас є суперники чи вороги, здатні підставити вам підніжку. Коли вони будуть відводити видобуток у вас з-під носа, не сидіть склавши руки, а кидайтеся в бій. Ваші права незаперечні, і ви зумієте нагадати своїм противникам, що їм доведеться рахуватися з вами.

Лев – Король денарієв
Ви можете підвести підсумки своєї праці і порадіти ім. І, провівши інвентаризацію своїх багатств, можете навіть трошки відпочити на лаврах. Якщо у вас при цьому виникне бажання взятися за якусь нову справу, це дуже добре. Радійте досягнутому і розумно використовуйте свої ресурси.

Діва – Паж мечів
Прийміть критику на свою адресу і витягніть з неї урок. 30 серпня вітер дме проти вас. Вас будуть критикувати, ваші пропозиції можуть відкинути. Будьте готові до цього і не намагайтеся відразу перейти в контратаку. Можливо, та критика, яку вам доведеться вислухати, справді містить чимало цінного.

Ваги – Вісімка жезлів
Чекайте хороших новин і сприятливих змін. Зміни можливі навіть там, де справа, здавалося б, застопорилася навіки. Якщо ви збиралися 30 серпня розпочати щось нове, то у вас є хороший шанс домогтися успіху швидше, ніж ви розраховували.

Скорпіон – Лицар денарієв
Беріться лише за справи серйозні і перевірені. Нікому не вдасться обвести вас навколо пальця. Якщо ви повинні зробити якісь важливі, довготривалі кроки, або вирішити важку проблему, що вимагає розсудливості і терпіння, то це – найкраща позиція.

Стрілець – Дама мечів
Вам може вдасться найфантастичніший трюк. Якщо ви до цих пір відчували себе обмежено, залежно від когось чи чогось, то тепер у вас є шанс прийняти правильне рішення і раз назавжди звільнитися від усього цього. Але дивіться, щоб це прагнення до незалежності не вилилося у війну проти всіх.

Козеріг – Дама кубків
Не думайте, що маєте право прощати собі будь-які примхи і не приймайте бажане за дійсне. Ваш емоційний стан 30 серпня такий, що ви особливо ясно відчуваєте душевні сподівання і потреби оточуючих. На жаль не виключено, що ви можете і постраждати через чужі негативні емоції.

Водолій – Вісімка денарієв
Вам належить взятися за щось нове. Може, це буде навчання або нове завдання по роботі, а може, і здійснення якогось давно виношуваного бажання. Що б це не було, перспективи у вас хороші, і в кінцевому підсумку вас чекає успіх.

Риби – Туз мечів
30 серпня вам прийде в голову блискуча ідея, яка допоможе вирішити обридлу проблему або розгадати давню загадку. Будьте уважні і готові “до прийому сигналу”. Так ви не тільки проникнете в суть справи, а й отримаєте можливість прийняти найбільш мудре рішення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...