Не приймайте рішення під впливом емоцій: Фінансовий гороскоп на тиждень 31 січня - 6 лютого

Фінанси відіграють важливу – а для когось і першорядну – роль у житті кожного з нас. Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут день на день не припадає, зазначають Патріоти України.

Овен (21.03 – 20.04)

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

Несподіваний прибуток, який може надійти в цей час, важливо витратити з розумом: наприклад, купити речі, про які представники знаку давно мріяли, але з якоїсь причини не могли собі цього дозволити – але за умови, що вони справді потрібні.

Телець (21.04 – 21.05)

Фінансовий гороскоп для Тельців на тиждень

Час сприятливий для купівлі-продажу нерухомості, проте здійснювати угоду потрібно тільки у разі скрупульозної її підготовки: на спонтанність та імпровізацію розраховувати не доводиться, великий ризик придбати житло з прихованою вадою.

Близнята (22.05 – 21.06)

Фінансовий гороскоп для Близнят на тиждень

Зірки не рекомендують відволікатися від професійної діяльності для того, щоб перепочити або поговорити телефоном із подругою: у цей час необхідно працювати якомога старанніше, тоді й зарплата виявиться всім на заздрість.

Рак (22.06 – 22.07)

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

Не варто спокушатися пропозиціями отримати великий дохід, нічого для цього не зробивши: як відомо, безкоштовний сир лежить тільки в мишоловці, в яку шахраї – на жаль! — успішно заманюють довірливих людей: не варто йти у них на поводі.

Лев (23.07 – 21.08)

Фінансовий гороскоп на тиждень

Час сприятливий для фінансового ризику, але тільки в тому випадку, якщо його наслідки будуть ретельно прораховані – імпровізації та експромти не пройдуть. Втім, навіть якщо особливих прибутків не очікується, квиток квартирної лотереї можна придбати.

Діва (22.08 – 23.09)

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

Перш ніж щось придбати — до того ж не важливо, наскільки велика планується покупка — необхідно ретельно обдумати, чи є в цьому необхідність, інакше навіть тюбик помади виявиться невиправданою грошовою тратою.

Терези (24.09 – 23.10)

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

Нові ідеї, які цими днями спадуть вам на думку, вимагатимуть до себе пильної уваги: за всієї фантастичності, що здається, вони виявляться не тільки перспективними з професійного погляду, але й фінансово вигідними — на них вдасться цілком пристойно заробити.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

Велика можливість стати жертвою шахраїв, які захочуть зазіхнути на ваші гроші. Убезпечити себе від них можна за наявності дисциплінованості та зібраності: чим уважніше ви ставитиметеся до своїх витрат, тим менше шансу помилитися.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

Цього тижня може випасти рідкісний і вдалий шанс втілити в життя серйозний професійний проєкт, який вже у недалекому майбутньому принесе більш ніж солідні дивіденди. Найголовніше в цьому випадку — не прогаяти таку чудову можливість.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Фінансовий гороскоп для Козерогів на тиждень

За найменшої можливості необхідно відставити убік всі справи – як професійні, так і побутові – користі, зокрема й фінансової, від них точно не буде, так що краще взяти тайм-аут, відпочити та накопичити сили.

Водолій (21.01 – 18.02)

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

Не варто ухвалювати рішення, що мають безпосередній стосунок до фінансів, під впливом емоцій: вони затьмарять не тільки розум, а й інтуїцію, тому продиктовані нею дії в результаті – з великою ймовірністю – призведуть до серйозних та прикрих збитків.

Риби (19.02 – 20.03)

Фінансовий гороскоп для риб на тиждень

Гарний прибуток може принести розпочата в цей час кар'єра викладача: віддаючи іншим свої знання, вдасться заробити спочатку авторитет, а потім і завидну репутацію у професійних колах, що дуже швидко позначиться на фінансовому добробуті.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...