"Не розпорошуйте увагу на дрібниці": Астролог порадила, як зробити жовтень найкращим місяцем у році

30 вересня менше нервуйтеся та з оптимізмом дивіться в майбутнє. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова, передають Патріоти України.

"Погано працюватиме кишківник, - говорить астрологиня. - Не ігноруйте висипи на шкірі та появу ячменю. Відмовтеся від екзотичних фруктів. Вони спровокують алергію. Стережіться травмування очей. Утримайтеся від очних крапель. Перенесіть лазерну операцію. Даватиме збої серцево-судинна система. Бережіть літніх родичів від зайвого хвилювання. Добре висипайтеся. Не дивіться перед сном бойовиків. Краще послухайте приємну музику. Підготуйте плани на жовтень. Подумайте, чого хотіли б досягти. Цей місяць стане найкращим у році, якщо не розпорошуватимете увагу на дрібниці".

Овен

Послаблюються фізичні сили. Враховуйте це під час тренувань. Не вживайте тонізувальні препарати. Природно настав період відпочинку.

Телець

Чітко сплануйте день. Це дасть можливість менше турбуватися. Уникайте стресів. Прийміть перед сном розслаблювальну ванну. Раніше лягайте спати.

Близнюки

Не доводьте себе до виснаження дієтами та фізичними вправами. Вам необхідне повноцінне харчування. Не провокуйте розвитку гастриту чи виразки шлунку.

Рак

Після напруженого робочого дня можуть з'явитися набряки на ногах. Ввечері стимулюйте відтік крові з вен. Відпочивайте, піднявши ноги на стілець.

Лев

Не займайтеся самолікуванням. Нові препарати викличуть алергійні реакції. У разі погіршення самопочуття порадьтеся з лікарем.

Діва

Задушлива атмосфера погано впливатиме на ваше самопочуття. Добре провітрюйте робоче приміщення. Уникайте пасивного паління.

Терези

Захищайте очі від яскравого освітлення. Не розпочинайте нового курсу лікування органів зору. Воно не дасть бажаного ефекту.

Скорпіон

Підтримки потребуватиме нервова система. Присвятіть більше часу водним процедурам. Корисними будуть східні методики оздоровлення.

Стрілець

Змінюється кислотність шлункового соку. Турбуватиме печія. Відкоригуйте відповідно денний раціон. Віддавайте перевагу домашній кухні.

Козеріг

Можливе повторне загострення хвороб нирок. Не провокуйте його. Відмовтеся від копчених та пересолених страв. Не вживайте алкоголю.

Водолій

Приймайте контрастний душ. Ви відчуватимете бадьорість протягом дня.

Риби

Бережіть шкіру від ушкодження. Вона буде надто вразливою. Поранення погано загоюватимуться. Запобігайте інфікуванню травмованої поверхні.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...