Не розповідайте нікому про свої плани: Гороскоп Павла Глоби на 9 лютого для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на сьогодні, 9 лютого 2022 року, прогнозує Стрільцям позитивний день. Водоліям треба присвятити час побутовим справам, передають Патріоти України.

Овен
Ваша працелюбність допоможе вам піднятися на новий щабель у кар'єрі. Будьте наполегливими у своїх діях і незабаром зможете досягти бажаного результату.
Телець
Все залежить від вас. Керівництво може підняти вам зарплату, але якщо ви добре справляєтеся зі своєю роботою.
Близнюки
Для Близнюків день пройде не надто гладко. Через зміну планів ви не зможете виконати і половину своїх завдань на сьогодні.
Рак
Раків чекає вдала перша половина дня. Після обіду можливі труднощі, які виб'ють вас з колії.
Лев
Леви займатимуться звичними робочими справами. Астрологи радять звернутися до керівництва з питаннями, які вас найбільше турбують. Сьогодні ви маєте шанси заручитися підтримкою.
Діва
Дівам не варто цього дня ділитися планами з оточуючими, тримайте їх при собі. Середа - зручний день для покупок, пов'язаних з технікою і кухонним інструментом.
Терези
День вдалий для пошуку нової інформації. Відкривайте нові шляхи, які позитивно вплинуть на вашу роботу.
Скорпіон
Намагайтеся усі важливі справи виконати у першій половині дня. Друга половина дня підходить для відпочинку та саморозвитку.
Стрілець
Стрільців чекає позитивний день. Ви отримаєте довгоочікувану відповідь на ваше запитання, а також отримаєте похвалу колег за свою роботу.
Козеріг
Козерогам треба приділити час здоров'ю. Навіть якщо вас щось мінімально турбує – не зволікайте і вчасно зверніться до лікаря.
Водолій
Водоліям сьогодні треба вирішити якнайбільше завдань, які пов'язані з домашнім побутом. День підходить для генерального прибирання та дрібного ремонту.
Риби
Рибам варто звернути увагу на свій фінансовий стан. Постарайтеся не витрачати гроші на речі, які є другорядними у вашому житті.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...