Не створені для домашніх справ! Названо найгірших господинь за знаком Зодіаку

Заведено вважати, що кожна дівчина має бути гарною господаркою. Щоб її будинок блищав, у холодильнику завжди була смачна їжа, а в будинку було тепло та затишно. Не кожна на це здатна. Астрологи розповіли, які представниці зодіакального кола не створені для домашніх справ, зазначають Патріоти України.

Найгірші господині за знаком Зодіаку

Овен

Третє місце у рейтингу найгірших господинь займає жінка-Овен, яка все чудово знає, все вміє, тільки робити нічого не хоче. Вона може повчати інших, як їм жити, якими засобами для прибирання краще користуватися, і як вивести пляму з дивана, але сама займатися не захоче. Вона може днями та тижнями жити, оточена брудом та сміттям, але не поворухне і пальцем, бо чекатиме, доки прибереться хтось інший: чоловік, свекруха, мама чи діти.

Водолій

Друге місце дісталося жінці-Водолію. Її будинок – це хаос. Скільки б чашок не було, всі вони будуть брудними. Навколо розкиданий одяг, а найулюбленіше для нього місце – перший стілець, що попався, або крісло. Невіддільною частиною її житла є шерсть вихованців на килимі або дивані, яка не забирається роками. Готування для неї теж не найулюбленіше заняття, а в раковині завжди гора немитого посуду, за який вона приймається тільки коли закінчаться всі чисті ложки та виделки. Однак якщо у житті жінки-Водолія з'явиться коханий чоловік чи діти, то вона зробить усе, щоб їх не розчарувати.

Близнюки

Найгіршою господаркою, на думку астрологів, вважається жінка-Близнюки. Це дуже товариські люди, яким краще повеселитися, але ніяк не обтяжувати себе домашніми турботами. Але це не означає, що у них вдома бардак та бруд. Ні. Жінка-Близнюки завжди знайде, як організувати порядок: за допомогою близьких чи клінінгової компанії. Також вона не любить готувати, тому номери служб доставок у неї завжди під рукою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 березня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 19 березень 2024, 5:20

Десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Рак. 19 березня важливо звернути увагу на внутрішні процеси та особистий розвиток. Овен (21.03-19.04) . Завтра для Овнів може виникнути ситуація, яка вимагатиме від них в...

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...