Не в січні: Відомий астролог назвав можливу дату віроломного вторгнення РФ до України (відео)

Про можливий повномасштабний напад Росії на Україну говорять не лише політики та військові, а й деякі представники окультних наук. Зокрема, про це заявив відомий своїми пророкуваннями одеський астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

За його прогнозами, 2022 рік не обіцяє Україні особливих проривів та кардинальних змін у будь-яких сферах життя країни. Імовірність віроломного вторгнення Росії наступного року існує. Росс зазначив, що політична ситуація в Україні буде дуже напруженою наприкінці зими — на початку весни. У цей період напруга у суспільстві буде сильною, може статися все, зокрема, майдан.

Найімовірнішим місяцем віроломного вторгнення Путіна в Україну астролог вважає березень. У березні передбачається великий парад планет, і така астрологічна ситуація збільшує можливість вторгнення, вважає Росс.

За словами астролога, з початком квітня ситуація зміниться на краще. Світла смуга продовжиться у травні та червні. У цей час можливі фінансові потоки, гроші, поліпшення добробуту, досягнення миру. На думку астролога, в економічній та енергетичній сферах у 2022 році в Україні будуть проблеми. Найскладніша ситуація очікується у лютому-березні.

Він вважає, що деякі регіони України у лютому-березні замерзатимуть, не вдасться уникнути віялових відключень електроенергії. Почнуться проблеми з другої половини січня. Цей період Росс назвав «польотом над прірвою».

Після березня місяця варто очікувати на приплив інвестицій, нові кредити МВФ, а також на укладення важливого для України контракту. За прогнозом астролога, коронавірус не зникне, але перетвориться на звичайне респіраторне захворювання влітку 2022 року.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...