Не варто витрачатись на коштовні покупки та позичати гроші: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 3 січня

3 січня – день, багатий на приємні несподіванки. Ніщо не може зіпсувати настрій. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Тривоги відступлять, почнете мислити тверезіше, – говорить астрологиня. – Визначтеся з бажаннями. Проводьте більше часу в сімейному колі. Випадкова зустріч стане початком бурхливого роману. Не обманюйте. Обпечуться ті, що ведуть подвійне життя. Висувайте сміливі ідеї. Віддайте частину заробленого на благодійність. Не довіряйте нікому своїх таємниць. Про них дізнаються усі. Не поспішайте роздавати обіцянки. Несподівані перешкоди не дадуть можливості дотримати слова. Пристрасті керуватимуть діями людей. Цього дня легше руйнувати, аніж будувати. Це стосується і споруд, і стосунків. У жодному разі не можна їхати далеко від дому, змінювати напрям роботи, зважуватися на татуювання та видалення родимок, купувати смартфони й позичати гроші. Повертати їх вчасно буде важко".

Овен (21 березня – 20 квітня)

На багатьох чекає переїзд. Стежте, щоб частину майна не розгубити дорогою в нове житло. Уваги потребуватимуть діти. Їм доведеться змінювати навчальні заклади і прилаштовуватися до нового колективу. Не використовуйте друзів задля власних інтересів.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Велику силу матиме слово – сказане й написане. Вчасно промовлений комплімент стане початком яскравих стосунків.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Афішувати фінансові плани не варто. Не сполохайте удачу. Робіть те, що запланували, і результат приємно здивує. Ваша неприступність відлякуватиме потенційних партнерів. Частіше усміхайтеся.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зустрінете людину мрії. Зародяться серйозні романтичні стосунки. Увійдете до нового кола співрозмовників і станете там своїм. Не стримуйте бажання змінити місце роботи чи проживання. Це піде вам на користь.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зарплата надійде із затримкою. Не варто через це псувати відносини з партнерами. Не підозрюйте коханих у зраді. Вони вірні вам. Через підвищену дратівливість ризикуєте мати невралгію і безсоння.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не купуйте секондхенд. Заб'єте шафу непотребом, а одягти не буде що. Даремно витратите гроші. Щось змінити в особистому житті зараз буде важко. Дозвольте подіям розвиватися послідовно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли закінчиться війна і яка країна наблизить нас до миру – прогноз астрологині на 2023 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не випробовуйте терпіння оточення. Легко відпускайте образи й бажання помститися. Нічого не робіть "на слабо", бо втратите те, що накопичували роками.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це день вражень і творчих успіхів. Боятися конкурентів не слід. Завжди будете на крок попереду, якщо не лінуватиметеся і не засиджуватиметеся у відпустці. Грошей у гаманці вдосталь. Не варто відмовляти собі в задоволенні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Складно буде поєднувати кілька робіт одночасно. Все виконуватимете поверхово, керівництву це не сподобається. Беріть шлюб, якщо готові змиритися зі звичками коханої людини. Змінити партнера після весілля навряд чи вдасться.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не давайте стороннім права розпоряджатися вашою власністю. Зачекайте з оформленням доручень. Дозвольте собі трохи легкого флірту. Відчуйте задоволення від нових романтичних пригод.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Дайте волю почуттям. Час зважитися на переїзд до коханих. З освідченням не баріться. Шлюб краще перенести. Ваш авторитет у колективі зростає. Підвищаться заробітки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

За спадок доведеться поборотися. Судові процеси, розпочаті цього дня, закінчаться на вашу користь. Від відряджень і закордонних подорожей краще утриматися. Нагадає про себе харчова алергія.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...