Не вдома із родиною: Відомий астролог розповів, де найкраще зустрічати Новий 2022-й рік

Відомий астролог Влад Росс в ексклюзивному інтерв'ю розповів, що зустрічати 2022 рік найкраще за кордоном, передають Патріоти України.

За словами астролога, місяць буде перебувати в знаку Стрільця. Тому найкраще провести новорічну ніч на катамарані або на круїзному лайнері. Також можна влаштувати новорічне шоу з незнайомими людьми.

Тим, хто не може виїхати за кордон, краще зустріти Новий рік в ресторані або в готелях на воді. "Якщо на Новий рік ви залишаєтеся в Україні, то я б рекомендував вийти на берег річки. Тобто найоптимальніший варіант - це біля води на відкритому повітрі. Головне не сидіти вдома і не зустрічати Новий рік з родичами", - сказав Влад Росс.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...