Не вихідні, а казка! Кінець тижня виявиться неймовірним для цих трьох знаків зодіаку

Не тільки синоптики обіцяють ласкаве бабине літо цими вихідними, але й астрологи вважають, що 14 та 15 жовтня пройдуть під щасливою зіркою, але не для всіх. Пощастить деяким представникам зодіакального кола. За прогнозами астрологів, удача буде на боці Лева, Скорпіона та Овна, передають Патріоти України.

Овен

Овни можуть вибитися в лідери, якщо візьмуть всю відповідальність на себе і займуться тим, що дійсно приносить їм задоволення. Подумайте про те, чим ви дійсно хотіли б займатися і як реалізувати ваші ідеї. Потім беріться до справи. Все буде супроводжувати тому, щоб ви здійснили свою мрію.

Лев
Леви можуть отримати визнання в суспільстві і славу. Для цього їм достатньо проявити свою харизму і доброзичливість. Крім того, якщо у вас творча професія, ви можете відкритися з нового боку. Начальство оцінить вас і ваші досягнення, тому може зробити вам вигідну пропозицію. Вона може бути пов'язана як з новим рівнем доходу, так і з новою посадою.

Скорпіон
У ці вихідні вас захлесне неймовірна сексуальна енергія. Тому астрологи радять вам провести цей час зі своєю другою половинкою. Ви можете відправитися в невелику романтичну подорож або повалятися вдома за переглядом кіно. Також на цих вихідних ви можете настільки зблизитися, що незабаром дізнаєтеся про поповнення в родині. Зірки схиляють вас до зачаття дітей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...