Не вимагайте від них швидких рішень! Астрологиня назвала найбільш боязкі знаки зодіаку

Хтось назве такий стан боягузтвом, хтось - боязкістю, в будь-якому разі кожному з нас відомі ситуації, в яких ми побоялися вступити так, як хотіли. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найбільш боязкі знаки зодіаку, передають Патріоти України.

Рак (22.06 – 22.07)

Раків можна називати боязкими — вони просто не люблять і не вміють ризикувати, тому не роблять цього без крайньої необхідності. З боку це іноді може мати вигляд як боягузтво, але насправді йдеться про розумну обережність, яку представники знака демонструють досить часто. Розраховувати на те, що вони підуть штурмувати барикади, не доводиться, так що потрібно сприймати їх такими, якими вони є — обачними, розважливими і — боязкими.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви не лізуть в бійку, якщо не впевнені, що це не буде вигідно особисто їм: вони бувають сміливими, коли розуміють, що отримають в результаті, в інших же випадках відходять вбік і чекають, коли все владнається само собою або за активного сприяння інших людей. Сміливість, на думку представників знака, є розкішшю, яку практична людина не завжди може собі дозволити. Це той випадок, коли група туристів віддасть перевагу обійти Еверест замість того, щоб штурмувати гору.

Терези (24.09 – 23.10)

Терези, незважаючи на масу їхніх позитивних якостей, теж полохливі, а якщо говорити більш точно, — боязкуваті. Можливо, всьому виною коливання, яким вони піддаються на перманентній основі, але, якщо щось трапиться щось неприємне, на їхню підтримку розраховувати, на жаль, важко: так, навіть якщо ви спіткнетеся і впадете, представники знака, які йшли з вами поруч, будуть стояти і думати, допомагати вам піднятися чи ні. Їхні внутрішні терези урівноважаться тільки тоді, коли вам допоможе випадковий перехожий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...