Небезпечні спокуси,пристрасний роман чи криза: Любовний гороскоп на тиждень 20-26 грудня - дізнайтеся, що буде з вами

З 19 грудня Венера починає свій ретроградний рух. У цей період нові знайомства не матимуть серйозного продовження. Однак про себе можуть нагадувати люди з минулого. Не виключено, відновлення відносин з колишніми коханими, передають Патріоти України.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам не вдасться уникнути пристрастей на робочому місці. Не виключений початок пристрасного роману з колегою або навіть своїм керівником. Ті представники знака, які вже у відносинах, захочуть робити більш рішучі кроки - надати відносинам офіційний статус. Не виключено, що про себе нагадають колишні, проте варто ретельно все зважити перед тим, як починати все заново.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

Тільці на цьому тижні в повній мірі будуть насолоджуватися своєю незалежністю. Це прекрасний період для вільних представників знака, однак у тих, хто у відносинах партнер може не побажати миритися з таким станом речей і це створить деякі проблеми в союзі. Ваш колишній може з'явитися після довгого мовчання.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Початок тижня порадує Близнюків хорошими новинами. Це може бути довгоочікувана пропозиція руки і серця або доленосне знайомство. Вже в середині періоду варто бути обережними, події можуть розвиватися настільки швидко, що нічим хорошим це не закінчиться. Не варто піддаватися на залицяння людини, яка не викликає у вас почуттів. А можливість розставання з партнером потрібно ретельно обміркувати, є ризик зробити помилку.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні Венера починає свій ретроградний рух, і він може пробудити у Раків спогади про минуле – старі відносини і людей, які вам подобалися. Це може спровокувати розбіжності з нинішніми партнерами, важливо утриматися від небезпечних спокус і не наламати дров. Це буде тиждень сильних пристрастей і не виключено возз'єднання з колишнім коханням.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні Левам варто очікувати раптових змін в особистому житті, і вони будуть кардинальними. Ви можете стрімко розірвати відносини або розлучитися, і також швидко офіційно їх оформити. Ви зможете остаточно звільнитися від обтяжуючих відносин або пізнати сильні почуття.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

У житті Дів настає період, коли вони відкриті до романтичних пригод. Вам захочеться випробувати всепоглинаючу пристрасть і це може підштовхнути вас до амурних авантюр. Ваш роман може початися як інтрижка без зобов'язань і перерости в серйозні відносини. Однак до нових людей необхідно придивлятися з усією уважністю, можливо, ваш кавалер не той, за кого себе видає.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

У період ретроградної Венери представників повітряного знака наздожене сімейна криза. Ви зможете по-іншому поглянути на звичні речі, і вони перестануть вам подобатися. Замість того, щоб направляти цю енергію на з'ясування відносин, можна зайнятися облаштуванням будинку або затіяти ремонт. Самим відчайдушним можна задуматися про зміну місця проживання.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Розташування планет на цьому тижні не сприяє перемогам Скорпіонів на любовному фронті. У цей період ваші відносини будуть перевірятися на міцність, ваш партнер може розкритися з зовсім іншого боку, яка вам не сподобається. Витівка другої половинки може стати причиною розставання. Не найсприятливіший час для нових знайомств.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні ваша невгамовна енергія б'є через край. Вона приваблює людей, які шукають легких розваг і необтяжливого дозвілля. Якщо це ваш варіант - ви відмінно проведете час. Стрільцям у відносинах важливо давати вихід накопиченій енергії, щоб сил на з'ясування відносин зі своєю другою половинкою просто не було.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Козероги в цьому періоді задумаються про свої справжні почуття і бажання. Вам стане простіше зрозуміти, чого ж ви хочете від відносин. Можливо, ви охолонете до партнера, проте не варто приймати поспішних рішень. Категорично несприятливий тиждень для нових знайомств - вони принесуть тільки розчарування.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

В середині тижня проводите більше часу з вашою другою половинкою. Сходіть на побачення або відвідайте світський захід. Це згуртує вашу пару і допоможе зміцнити відносини. Вільним Водоліям можуть нагадати про себе таємні романи - люди, з якими ви зустрічалися далеко від цікавих очей.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні Рибам доведеться вирішувати серйозне питання, чи варто починати романтичні відносини з другом. Якщо ви впевнені, що допоможе вивести ваші відносини на новий рівень і збагатити їх, можливо, варто спробувати. Рибам у відносинах на вихідних слід поговорити з партнером по душам і обговорити всі важливі проблеми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...