Непрості, але цікаві дні: Гороскоп на вихідні, 17-18 червня

Субота – доба напередодні молодика. Зранку в неділю розпочнеться новий місячний цикл, розповідає астрологиня Олена Максимова.

"Протягом вихідних люди поширюватимуть багато фейків, - говорить астрологиня. – Усі пліткуватимуть, розноситимуть неперевірену інформацію. Не поспішайте довіряти почутому. Балачки відволікатимуть. Якщо хочете зробити ці вихідні успішними та врожайними, беріться за справи, які вдаються вам найкраще. Не спокушайтеся на пропозиції з вигідного працевлаштування. Залишайтеся на роботі, де вас люблять і цінують. Будь-які важливі справи відкладіть до нового тижня. Не варто робити внески в нові проєкти. Вони виявляться збитковими. Початок ремонтних робіт або будівництва теж краще перенести на понеділок. Обирайте активні форми відпочинку. Гуляйте, катайтеся на велосипеді, виїжджайте на природу за місто. Загострюються бронхо-легеневі захворювання. Не переохолоджуйтеся. Не зловживайте холодним лимонадом та морозивом".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Нарешті отримаєте стабільність, на яку давно чекали. Неприємності залишаться позаду. Не лякайтеся новин, які надходять. Незабаром з'ясуєте, що це чутки, які не варті вашої уваги.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Справи підуть на краще. Але грошей знову бракуватиме. Навчіться відмовляти тим, хто заглядає до вашої кишені. Скоро фінансова ситуація покращується. Очікуйте на преміальні.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Перепон стає менше. Вас майже не контролюватимуть і це дозволить досягти бажаного за короткий час. Навантаження на гаманець зростає, але ви цього майже не помітите. За наполегливу працю добре платитимуть.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це дні неприємних сюрпризів. Звідусіль сипатимуться відмови і заборони. Не час пропонувати руку і серце коханим. Легко буде помилитися з вибором.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Стаєте безжальними у ставленні до людей, які вас оточують. Не слід іти до своєї цілі по головах друзів та колег. Стабільні заробітки дозволять вільно здійснювати покупки. Але з придбанням нерухомості краще зачекати.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зведіть діяльність до мінімуму. Зараз ви не зможете сповна продемонструвати свої таланти і показати себе з кращого боку. Краще цей час провести у відпустці. Не поспішайте задовольняти усі свої примхи у торгових центрах та інтернет-магазинах, бо на щоденні витрати грошей забракне.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ви не бачитимете перспективи. Це пригнічуватиме. Задумайтеся, що вам заважає рухатися вперед. Зараз не час приймати ключові рішення і запускати нові проекти. Плануйте. Справи краще підуть у липні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Почуватиметеся королем ситуації. Справи підуть угору. Вас помічатимуть у колективі і пропонуватимуть неочікуване підвищення посади. У вихідні варто купувати книги, меблі та смартфони.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Краще перенести гучні застілля. Люди не розумітимуть одне одного, зловживатимуть спиртним і з'ясовуватимуть стосунки у бійці. Почастішають отруєння. Перевіряйте термін придатності продуктів, які купуєте.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Покладатиметеся на людей, з якими працюєте пліч-о-пліч. Не дивуйтеся, що розраховували на одне, а отримали - інше. Сприймайте життя таким, яким воно є. Хочете щось зробити добре, дійте самотужки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гарно відпочити вдасться у колі рідних та друзів. Проведіть разом час на природі. До перукарні йдіть у суботу. Зумієте вдало змінити зачіску. Шукати собі пару у соцмережах не варто. Краще виберіться на зустріч з друзями. Знайдете цікавого співрозмовника.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зводити кінці з кінцями що далі, то складніше. Витрати серйозно перевищуватимуть заробітки. Цікаві пропозиції отримаєте у неділю. Не поспішайте погоджуватися на них. Добре обдумайте кожен крок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...

"Постійно бачимо": Переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про візит до України "посланця миру"

четвер, 26 вересень 2024, 12:30

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова пояснила візит до України президентки Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Тарологиня зазначила, що президентка Єврокомісії приїхала, щоб ...