Несподівана романтична пригода: Гороскоп Павла Глоби на 28 вересня для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 28 вересня 2021 року, радить Тельцям присвятити день саморозвитку. Ракам слід упорядкувати власні цілі і бажання. Не стримуйте свою тягу до спілкування, саме товариськість і дружелюбність сьогодні можуть надати вам шанс домогтися того, до чого ви давно прагнули, радять Патріоти України.

Овен
Овнам не варто в цей день нікому розповідати про щасливі моменти свого життя. У цей день вас чекають романтичні стосунки з коханою людиною.
Телець
Астрологи радять Тельцям присвятити день саморозвитку і оволодіти новими знаннями. Не шкодуйте часу на самоосвіту.
Близнюки
Близнюкам не варто в цей день залишатися вдома. По можливості, виберіться з друзями на прогулянку після роботи.
Рак
Ракам варто у вівторок впорядкувати власні цілі і бажання. Плани на майбутнє і аналіз свого життя дозволять вам по-іншому подивитися на те, чим ви зараз займаєтеся.
Лев
Левам варто в цей день присвятити час навчанню. Секрет вашого успіху - рішучість і впевненість.
Діва
Не бійтеся змін, які відбуватимуться у вашому житті, оскільки вони підуть вам на користь. Сміливо рухайтеся вперед, вас чекає успіх.
Терези
День вдалий для того, щоб відправитися у відрядження. Нові контакти допоможуть вам краще просуватися по кар'єрних сходах.
Скорпіон
Скорпіони останнім часом сильно турбуються через дрібниці. Астрологи радять вам відпустити ситуацію і почати спокійніше до всього ставитися.
Стрілець
Стрільцям варто в цей день бути активними, щоб встигнути все, що запланували. Вівторок завершиться несподіваною романтичною пригодою.
Козеріг
Козерогам потрібно взятися за домашні справи, які ви вже довгий період відкладаєте до кращих часів. Все, за що ви візьметеся сьогодні, - зможете успішно довести до кінця.
Водолій
Не плануйте в першій половині дня нічого серйозного. Вам доведеться робити незначні справи, тому перенесіть щось важливе на інший день.
Риби
День для Риб здається непростим. Вранці вас чекає похід до лікаря, а на роботі - багато справ. Увечері може статися конфлікт з рідними.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...