Несподівані сюрпризи і суперечка із друзями: Гороскоп Павла Глоби на 17 лютого для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 17 лютого 2022 року прогнозує Левам вдалу першу половину дня. Терезам потрібно більше часу проводити з сім'єю. Астрологи радять сьогодні позитивніше мислити, передають Патріоти України.

Овен
Не дозволяйте неприємностям у цей день псувати ваш настрій. Перейдіть на щось приємніше для вас і постарайтеся думати тільки про хороше.
Телець
Сьогодні Тельцям доведеться сконцентрувати всю енергію на відстоюванні своїх принципів. Ймовірно, на вас чекає сварка з колегою.
Близнюки
Будьте в цей день сміливішими і не бійтеся висловлювати керівництву свої бажання. Вас обов'язково почують і навіть дадуть слушну пораду.
Рак
Раків чекає спірний день. Вдома і на роботі все буде добре, а от із друзями може виникнути не надто приємна суперечка.
Лев
Левів чекає гарна перша половина дня. А ось вечір не принесе вам нічого цікавого. Астрологи не радять займатися шопінгом та витрачати гроші.
Діва
Сьогоднішній день вдалий для самоосвіти: читайте цікаві книги, дізнавайтеся про нову інформацію і ставте перед собою нові цілі.
Терези
Терезам потрібно більше часу проводити зі своєю сім'єю. Це не означає, що вам потрібно відкласти всі свої справи, але їх слід трохи скоротити.
Скорпіон
На Скорпіонів чекає складний день. Несподівано ви натрапите на інформацію, яка виведе вас із себе і змусить понервуватись.
Стрілець
У Стрільців день пронесеться швидко. Загалом він буде спокійним, ви будете задоволені тим, що ви встигли зробити.
Козеріг
Астрологи кажуть, що на Козерогів цього дня чекають несподівані сюрпризи. Не плануйте нічого особливого на другу половину дня.
Водолій
Водоліям сьогодні слід зосередитися на важливих справах і не розпорошувати свою увагу на дріб'язкові завдання.
Риби
Астрологи радять Рибам не шукати підводного каміння там, де його немає. Розслабтеся та шукайте у всьому приємні моменти.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Любовний гороскоп на травень: Хто зі знаків зодіаку знайде своє щастя в останній місяць весни

середа, 1 травень 2024, 8:05

У травні знайти свою долю мають шанс сміливі і відкриті персони. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте з себе того, ким не є насправді, радить астрологиня Олена Максимова. . "Помітите на собі, що таке закон карми, - каже ас...

Гороскоп на 1 травня для всіх знаків зодіаку

середа, 1 травень 2024, 5:20

1 травня 2024 - це 23 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. Перший травня, відомий також як Міжнародний день праці, у багатьох країнах святкують як день вшанування праці та трудящих. Цей день також може бути спря...