Нестерпний характер? Астрологи назвали трьох жінок за знаком Зодіаку, від яких йдуть чоловіки

Попереджений - значить озброєний. Астрологи розповіли, які риси характеру у трьох жінок за знаком Зодіаку найбільше нервують чоловіків. Вони можуть довести партнера до кипіння, і відносини розсипаються як картковий будиночок, передають Патріоти України.

Три жінки за знаком Зодіаку, від яких найчастіше йдуть чоловіки

Близнюки

Жінки, народжені під цим знаком, дуже вибагливі. Вони самі не знаю, чого хочуть, і ця невизначеність просто зводить з розуму. Ну як має реагувати чоловік, якщо його друга половинка зараз сміється, а за секунду вже плаче. Якщо вона попросила шоколадку, а фактом хотіла шматок торта. У будь-якому разі винний чоловік, який дуже втомлюється від такого ставлення.

Стрілець

Жінка-Стрілець прекрасна людина. Вона весела, дотепна, доброзичлива і приваблива, але сімейне життя не для неї. Не кожен чоловік готовий миритися з тим, що його кохана не прибирає, не готує і за першим покликом подруг зривається з дому.

Діва

Педантичні в питаннях чистоти в будинку жінки-Діви часто переходять межу. Вони більше схожі на схиблених на кришталевій чистоті гермофобів. Звичайно ж, приємно повертатися в дім, де все розкладено по поличках, де ідеально вимиті вікна та підлога, збиті подушки і завжди тепло та затишно. Проте представниці цього знака готові вбити, якщо хтось порушить їхній порядок. Нерідко Діви влаштовують скандали навіть за найменші провини - не так поставлені в сушарку ложки та вилки або пересунутий стілець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...