Незважаючи на свята: Чотири знаки Зодіаку, яким не пощастить до 9 травня

З 3 травня Леви несподівано можуть опинитися на самоті, Ракам доведеться боротися за місце під сонцем, а Скорпіони можуть втратити гроші. Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно назвала чотири знака, яким не надто таланитиме на тижні з 3 до 9 травня, повідомляють Патріоти України.

Рак

Можуть статися досить жорсткі протистояння, коли ви боретеся за місце під сонцем і відстоюєте свої права. І це може бути досить жорстка боротьба із конкурентами чи недоброзичливцями.

Лев

Тиждень обіцяє самотність, незважаючи на те, що він буде святковим і для багатьох сімейним. Ви можете вимушено залишитися наодинці, а можете собі самостійно обрати таку аскезу для того, щоб переосмислити своє життя.

Скорпіон

Руйнується звичний порядок у вашому житті, а ще незрозумілим чином зникають гроші, навіть на базові потреби їх бракуватиме. І це змушує вас замислитися над тим, чи вірною дорогою ви йдете і чи правильно вчиняєте.

Козеріг

Ваш емоційний фон може бути нестійким, сил зараз не дуже багато, а тут ще й різні подразники трапляються. Тож ви вже не надто добираєте слова, навіть у спілкуванні з дуже давніми друзями. Зараз краще промовчати, аніж сваритися.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...