Незвичайний гороскоп: Рейтинг найгірших чоловіків за знаком зодіаку

Зодіакальний символ, під заступництвом якого живе людина, обдаровує її не тільки позитивними, але й негативними рисами характеру. Сьогодні ви дізнаєтеся, які неприємні якості притаманні чоловікам різних знаків зодіаку, передають Патріоти України.

Овен

Він відрізняється нескінченною впертістю. Звичайно, це допомагає домагатися своїх цілей, але в звичайному житті заважає відносинам з людьми. Близьким Овна варто бути напоготові – якщо щось піде не так, він буде розгніваний. До речі, спалахи гніву – ще один його недолік, який проявляється з приводу і без. Цей чоловік завжди хоче бути правим і говорити вирішальне останнє слово, нехай навіть воно нелогічне і необдумане.

Телець

Самовпевненість цього чоловіка призводить до того, що він вважає свої недоліки нерозкритими достоїнствами. Сперечатися з ним буває собі дорожче: всі ваші слова будуть зіпсовані і використані проти вас. Він може знищити гарний настрій будь-якої людини, детально розповівши, до яких страшних наслідків призведе джерело її радості. Приємні покупки для нього завжди занадто дорогі і не приносять користі, радісні події швидкоплинні, а весела компанія переповнена лицемірами.

Близнюки

Життя з цим чоловіком схоже на американські гірки. Головне правило – з ним не можна будувати ніяких планів, навіть на завтрашній день. До призначеної події він встигне кілька разів поміняти свою думку – і в підсумку все буде краще, ніж ви планували, або навпаки. Будувати з ним стосунки – те ж катування. Його почуття і настрій можуть змінюватися кілька разів на день. Сьогодні він клянеться у вічній любові, а завтра оголошує себе вільним чоловіком і фліртує з усіма підряд.

Рак

Чоловік-Рак – це справжня дитина. Готуйтеся до його примх і нескінченних вимог, а головне – до порівнянь з його дорогоцінною мамою. Та готує борщі, виховує, прибирається, одягається і поводиться краще, ніж ви. Через якийсь час ви захочете, щоб він написав список всього, що ви повинні поліпшити – але це заняття забере у нього кілька десятків років.

Лев

Він цар – і цим все сказано. Він – вісь Землі, його хвилює лише власна велич, але ніяк не ваші дріб’язкові плани і турботи. Якщо він щось вирішив – так і повинно бути, а всі пов’язані з таким рішенням проблеми ви повинні вирішувати самі. Не подобається – теж ваша проблема, адже він зробив вас щасливою вже тим, що допустив до своєї дорогоцінної персони. Його “свита” – друзі і шанувальники обох статей – не підлягає обговоренню і ревнощам, а ось ваше спілкування з людьми стане причиною гніву величного Лева.

Діва

Страшно підозрілий, недовірливий чоловік, який завжди буде бачити в ваших словах і вчинках прихований сенс. Будь-який комплімент – привід для підозр, а то і образ. А ще він навряд чи скаже заповітне “Люблю”. Хіба що злегка застудиться – тоді він вирішить, що смертельно хворий, напише заповіт, а заодно, можливо, признається в любові.

Терези

Його настрій – це наймінливіша річ в світі. Будь-яка розмова з ним призведе до довгого (і нудного) монологу про те, яке важке життя, як страшні проблеми чоловіків і чому весь світ винен в його нещастях. У будь-якій ситуації він побачить проблему і віддасться стражданням, навіть не намагаючись щось змінити. Намагатися ж змінити його неможливо – простіше все вирішити самостійно.

Скорпіон

Він щедрий і чутливий, проте вимагає багато чого. Скорпіон підніс подарунок? Негайно зомлівайте від захоплення, інакше він образиться. Незадоволений він практично завжди, причому найчастіше сам не розуміючи, через що. А якщо він зволить висловити вам претензії – готуйтеся до моторошного скандалу і болючих слів. Ще він намагається повністю контролювати життя людей навколо, особливо своєї жінки, аж до звітів про кожне пересування.

Стрілець

Стрілець переконаний, що всі навколо намагаються його обдурити – і всюди шукає підтвердження своїм вигадкам. Ви затрималися на роботі? Значить, у вас є коxанець. Ви не висловили захоплення з приводу його нової стрижки? Значить, розлюбили. Єдиний спосіб висловлювати претензії для нього – психувати і скандалити. Готуйтеся до ваших сварок, а також до скандалів з усіма навколо – від батьків до продавців в магазинах.

Козеріг

Він мудрий, прожив довге і важке життя і знає, як повинні жити всі навколо – і нехай йому всього 25. Для нього існує тільки його думка, що оточуючі завжди неправі. Він скупий, тому може “забути” про ваш день народження і подарунки. В рідкісні моменти каяття він може влаштовувати приємні сюрпризи – а потім каятися ще і в цьому.

Водолій

Його промови солодкі, як мед, але за ними нічого немає. Він розпише плани на навколосвітню подорож і будівництво власного будинку так, що навіть найбільш практична жінка зануриться в мрії, але нічого не зробить. Чудово планує, але виконувати його фантазії повинен хтось інший. Він, як любитель яскравих відчуттів і креативний мрійник, оцінить діяльність іншого – але допомагати нічим не стане.

Риби

Він – оригінал, чия думка може кардинально розходитися з громадською. Тонка і трепетна натура, яку потрібно довго і наполегливо осягати. Його жінці доведеться піклуватися про нього, адже його неперевершені розумові здібності не терплять побутових справ і вирішення проблем. Він дозволить діяльній жінці допомагати, хоч йому буде соромно – але не змінюватиметься.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 вересня для всіх знаків зодіаку

неділя, 29 вересень 2024, 5:20

Сьогодні Овнам рекомендується направити свою енергію на завершення старих проектів, які давно забирають сили. Не відволікайтеся на дрібні подразники, краще зосередьтеся на головних завданнях. Можливі приємні новини від друзів чи близьких, які піднімуть...

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...